Loading

6 nye boliger over to plan (2 solgte)

Løve Eiendom presenterer Oskleivatoppen - helt nye rekkehusboliger sentralt i Halden. Her har du en unik mulighet til å bo godt på "toppen av byen".

Boligene ligger fredelig til øverst i Oskleiva. Det er gangavstand til sentrum, Gimle skole, barnehager og butikker. Fint og høyt beliggende på solrikt tomt og, ikke minst, med flott utsikt.

Med utsikt mot festningen og byen

På Oskleivatoppen bygger vi nå 6 stilrene, moderne boligene som vil være fulle av praktiske løsninger. Boligene blir fordelt på 2 bygg, med 3 rekkehusboliger og går over to plan.

Oppholdsrom er plassert i 2. etasje for enkel tilgang til store og svært solrike terrasser med utsikt mot festningen og Halden. Størrelsene er ca. BRA 120 kvm. Flere detaljer finner du i salgsprospektet.

På Oskleivatoppen vil du bo i et etablert område med spredt og varierende boligbebyggelse - rolig innerst i en blindvei. 

Praktiske boliger med 3 soverom

Boligene får et moderne uttrykk med lyse gulv, kjøkken i slett hvit utførelse og godt med gjennomgående lys fra store vinduer. Boligen rommer tre soverom, bad, separat WC, bod og sportsbod. Parkering på tomten.

Oskleivatoppen blir organisert som borettslag tilknyttet Halden Boligbyggelag (HABO). Du kan lese mer om dette og frist for forkjøpsretten lenger ned.

Store vindusflater og utgang til solrik terrasse mot syd

Borettslaget blir rolig beliggende innerst i en blindvei – høyt og solrikt på en kolle på toppen av Oskleiva.

Store vinduer gir godt med lysinnslipp og flott utsyn. Fra stuen er det adkomst til store, flotte verandaer mot syd. Her ligger alt til rette for fine dager og kvelder utendørs.

Boligene vil få en moderne og god standard hvor det er lagt vekt på kvalitet og funksjonelle løsninger.

Mulighet for individuell tilpasning

Boligene har et helhetlig moderne preg og god planløsning med mulighet for tilvalg og individuell tilpasning. Kjøkkeninnredning fra Mesterkjøkken med hviteslette fronter og forberedt for integrerte hvitevarer (som leveres som tilvalg).

Forkjøpsrett

Medlemmer i HABO og andre boligbyggelag som er tilknyttet fellesordningen har forkjøpsrett ved salg. Medlemmer som ønsker å benytte forkjøpsrett må melde seg skriftlig til HABO innen 11.03.21 kl. 12.00 ved førstegangskjøp. Deretter gjelder ordinære forkjøpsrettsregler for Halden Boligbyggelag. Les mer om forkjøpsretten ved å klikke deg inn på linken under!

Fra Oskleivatoppen er det kort vei ut til skog og mark med flotte tur-, trenings- og rekreasjonsområder samtidig som du er i sentrum på få minutter. Perfekt for deg som vil ha litt av begge deler.

Salgsprospekt

I vårt digitale salgsprospekt finner du all informasjon og alle detaljer om prosjektet. Ta en titt, og kontakt gjerne vår eiendomsmegler i DNB Eiendom Halden. Kontaktinformasjon finner du under.