Loading

KustNytt STO ++ EN DIGITAL TIDNING om & för VÄSTKUSTEN

Det här är KustNytt S T O ++

En digital tidning som ger dig kustnära nyheter och tips om evenemang, shopping, aktiviteter, utbildning, utflyktsmål, politik, träning, vandringsleder, boende, spaanläggningar och mycket mer därtill. Tidningen är till för alla som vill läsa, men kanske främst för dig som bor i, ska flytta till eller kommer att besöka Stenungsund, Tjörn och Orust (S T O). De båda plusen (++) står för Kungälv och Stora Höga, som ligger med som en liten bonus i den här tidningen.

Foto: Petra Roman
DÄRFÖR BEHÖVS KUSTNYTT S T O ++

Det enkla svaret blir att jag saknat en ny, fräsch och inspirerande tidning för området ända sedan jag flyttade hit för cirka tre år sedan. Som på så många andra mindre orter är det den lokala tidningen som delas ut en gång per vecka, och som har sett likadan ut layout- och innehållsmässigt sedan 70-talet. Det är helt enkelt dags för förnyelse!

VILL DU BOKA ANNONSPLATS ELLER FÖRESLÅ NÅGON FORM AV SAMARBETE? MEJLA TILL: PETRA@PRTEXTOCHBILD.SE
Foto: Petra Roman

I dagsläget är detta en digital tidning som produceras av Petra Roman, vd och frilansande skribent/fotograf på PR Text&Bild. KustNytt S T O ++ produceras helt ideellt och på eget initiativ och alla former av sponsring/samarbete välkomnas.

VILL DU ATT JAG SKRIVER OM DIG ELLER DIN VERKSAMHET, ELLER HAR DU TIPS PÅ ANNAT INNEHÅLL? MEJLA TILL: PETRA@PRTEXTOCHBILD.SE
Foto: Petra Roman

Ansvarig utgivare: Petra Roman, PR Text&Bild.

Allt material och innehåll är skyddat genom lagen om upphovsrätt.

Created By
Petra Roman
Appreciate

Credits:

Petra Roman, PR Text&BIld

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.