Loading

Bryllup 2018 Priser og information-Frida Nolin Fotografi

Å få bli valgt som deres fotograf på en av de største dagene i deres liv, er en stor ære! Jeg går alltid inn i jobben 100% og gleder meg kanskje minst like mye som det dere gjør. Øyeblikkene som fanges skal være personlige og gjenskape den spesielle stemningen på den store dagen - det er veldig viktig for meg.

Halvdagsfotografering

5 timer fotografering:

Forberedelser, vielse og portrettbilder.

Minnepinne med ca 200 høyoppløste bilder till fritt bruk.

Inkl møte i forkant

kr 16.500

Heldagsfotografering

10 timer fotografering:

Forberedelser, vielse, portrettbilder, middag (etter 10 timer, kr 2000 per ekstra time.)

Minnepinne med ca 400 høyoppløste bilder til fritt bruk.

Inkl møte i forkant plus kjærestepars bilder 10-20 st digitale bilder. Disse kan dere bruke til for eksempel inbydelsen.

Kr 24.500

Forberedelsene

Timene før selve vielsen er fulle av spenning og forventninger og er ofte vel så ønskelig å fange som resten av dagen. Jeg møter dere hos frisøren (eller der forberedelsene finner sted) og dokumenterer sminke, hår, detaljer og så klart stemningen rundt det hele! Jeg reiser til kirken ca 30 minutter før bruden. Så glem ikke å sette av tid til dette når kjolen og sløret skal tas på.

Vielsen

Øyeblikket alle har ventet på! Jeg er der og fanger stemningen under hele seremonien, både før, underveis og etter: En nervøs brudgom, spente foreldre, tårer, latter, sang og fine ord. Øyeblikk som passerer så fort forbi at brud og brudgom kanskje ikke klarer å absorbere alt der og da. Det er når man ser bildene etterpå at minnene bringes fram igjen. Det er derfor jeg er der, for dere!

Portrettbildene

Etter vielsen bruker vi et par timer til de "offisielle" portrettbildene. Husk å sette av god tid! Tiden går ofte fortere enn man tror til samtaler med gjester og man skal gjerne forflytte seg. Vi drar til en eller to lokasjoner, avhengig av tid, vær og ønsker. Et godt tips er å ha med noen som kan ta seg av hår og sminke underveis. Kanskje din forlover kan hjelpe til? Ta med sko som du kan gå med på gress og grus (skoene skiftes igjen når bildene skal tas). Et teppe eller laken, paraplyer osv. er også greit å ta med. Det er normalt å være litt "anspent" når selve fotograferingen starter, men jeg guider og viser hva dere skal gjøre. Så vil jeg helst at dere skal glemme at jeg er der, være dere selv og bare nyte øyeblikket.

Middagen

Endelig kan dere senke skuldrene og bare nyte. Nå er tiden inne for å nyte god mat med alle gjestene. Jeg er så klart på plats for at dokumentera alle de små detaljene som dere brukt så lang tid på at forberede. Bord dekking, menyer, ja allt blir bevart i fine bilder.

Husk å bestille din bryllupsfotografering i god tid før den store dagen! Vær tidlig ute - sommerhelgene fylles spesielt fort opp. Kontakt meg gjerne ett år i forveien.

Fyll ut kontaktskjema som du finner øverst på min webside under "kontakt" så begynner prosessen med å bestille nettopp DIN bryllupsfotografering.

Gleder meg å høre fra dere!!!! Hurra for kjærligheten!

Gleder meg å høre fra dere!!!! Hurra for kjærligheten!

www.fridanolin.com

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.