Loading

USP:t Suomeksi ainutlaatuiset myyntiväittämät hemoraudalle

Hemorauta on turvallista ja luonnollista

Voimme käyttää vain kahta rautatyyppiä; hemorauta lihassa tai kalassa sekä ns. ei-hemorautaa vihanneksisssa, maitotuotteissa tai kemiallisesti sidottua rautaa synteettisissa rautalisissä. Synteettiset rautamuodot tavallisissa rauta-lisäaineissa imeytyvät huonosti ja aiheuttavat usein epämiellyttäviä sivuvaikutuksia.

Luonnollinen karjan hemoglobiini, jossa on hemorautaa OptiFer®-tuotteissa imeytyy viisi kertaa tehokkaammin kuin ei-hemorauta ja sillä on erinomainen sieto. Tänään hemorauta on ollut ruotsalaisessa apteekissa yli kaksikymmentäviisi vuotta kirjaimellisesti miljoonilla käyttäjillä. Vakavia haittavaikutuksia tai myrkytyksiä ei ole raportoitu.

Kaikissa tutkimuksissa OptiFer®: n sieto on lumelääkkeiden tasoa. Tämä tarkoittaa, että se ei voi muuttua paremmaksi.

Hemoglobiini sisältäen hemorautaa ei ole synteettistä

Hyvin siedetty reseptivapaa raudanlisä

OptiFer®-tableteilla on vähemmän sivuvaikutuksia kuin millään muulla rautavalmistella.

OptiFer®-tableteilla on luonnollisen ihanteellinen hidas vapautusmekanismi, koska proteiinikompleksi liukenee hitaasti. Tämä tarjoaa haluttun raudan hidas vapautus optimaaliseen imeytymisen ja vähäinen sivuvaikutusriski.

Tällä on välitön vaikutus taipumukseen todella käyttää valmistetta, eli komplianssiin. OptiFer®-tableteilla on erinomaisen siedon takia korkea komplianssi.

Hyvä sieto

Turvallista

On epätodennäköistä, että myrkytystä voi tapahtua hemoraudalla myös pienille lapsille. Hemoglobiini ei liukene vatsahapossa, mikä tarkoittaa, että ei esiinny vapaata reaktiivisia/myrkyllisiä rauta-ioneja.

Hemorauta pienissä annoksissa on periatteessa sivuvaikutusvapaata. Kaikissa tutkimuksissa sivuvaikutustaso on noin 10 %, mikä on sama kuin lumelääkkeillä.

Oraaliset ei-hemorautavalmisteilla tuottavat noin 30 % sivuvaikutuksia

OptiFer® sarja hemorautavalmisteita

Yksinkertainen annostelu

Normaaliannostelu OptiFer®-tableteille on yksi tai kaksi tablettia päivässä mihin aikaan vaan.

Hemoraudan sieto on samaa tasoa tai lähellä sitä kuin lumelääkkeillä. Sieto ei muutu ajan mittaan. Tämä on tarkeätä erityisesti kroonikoille ja näin ei ole laita ei-hemorautavalmisteilla.

Monet kroonikot saavat rautaa suonensisäisesti ja joutuvat käymään säännöllisesti klinikalla.Hemorautahoito tarjoaa myös yksinkertaista itsehoitoa ja vapautta esimerkiksi matkustaa

Yksi tai kaksi tablettia mihin aikaan vain päivässä

Imeytyminen vakaata ja korkeampi kuin ei-hemoraudalla

OptiFer-tabletit hajoavat hitaasti ja antavat hitaan imeytymisen.

Imeytyminen tapahtuu riipumaatta muusta samanaikaisesti nautitusta ruoasta, juomasta tai lääkityksestä. Hemorauta imeytyy joka kliinisessa tilanteessa.

Rautastatus raskauden aikana tärkeätä

Suuria mahdollisia käyttäjäryhmiä: hedelmälliset naiset ja raskaana olevat naiset

Suurin joukko rauta-lisäaineille löytyy kaikista terveistä naisista, jotka menettävät verta kuukautisissa joka on korvattava. On arvioitu, että yksi neljästä hedelmällisestä naisesta tarvitsee jatkuvasti rautalisää. Tämä on sama kaikissa maissa maailmanlaajuisesti

Muut suuret ryhmät ovat raskaana olevat ja raskautta suunnittelevat sekä vanhukset ja urheilijat.

Vapaus matkustaa kroonikoille

Kroonikot

Suuri käyttäjäryhmä on anemiaa kärsivät kroonisissa sairauksissa. Esimerkiksi, Krooninen munuaissairaus - CKD, tulehduksellinen suolistosairaus - IBD, muun muassa. Yleisin hoito on laskimonsisäisesti annettua rautaa.

Tutkijat ovat havainneet, että suonensisäiset rautainjektiot aiheuttavat oksidatiivisen stressin pahenemisvaiheita verenkierrossa. Lisäksi ruumiin rautapitoisuus on usein liian korkea, mikä liittyy krooniseen tulehdukseen ja verenkierron vahingoittumiseen .

Yksinkertaisempi käyttää ja helpompaa elimistölle on hemorautahoito. Matkustusvapaus ja yksinkertaisuus; Yksi tai kaksi tablettia milloin tahansa päivän aikana.

Käänny ammattilaiselle jos tarvitsee

Lääketieteen asiantuntijat

Kohderyhmät ovat yleislääkärit, gynekologit, kätilöt, sairaanhoitajat ja työterveyshuollon henkilökunta (mukaan lukien kouluterveys). Ne ovat niitä, jotka diagnosoivat anemiaa tai alhaisia veritasoja. Heidän suosituksensa hoitoon ovat keskeisiä.

Hemorauta sopii myös suurelle väestöterapialle, koska se on kohtuuhintainen eikä anna potentiaalisesti terapiaa keskeyttäviä haittavaikutuksia maha-suolikanavassa.

Ei muutosta tehossa tai sioedossa ajan mittaan

Paras hinta per päivä

Yksi tabletti päivässä tarjoaa tarpeeksi hyötyosaa rautaa jatkuvaan käyttöön. Hinta päivässä on alempi kuin kilpailijat markkinoilla, kapselit ja huomattavasti pienempi kuin nestemäisille muodoille.

Hemorautahoito on kohtuullisen hinnoiteltu ja teho on riittävä, varsinkin pitempään aikaan.

Hinta on murto-osa laskimonsisäisestä raudasta, puhumattakaan verensiirroista.

Created By
Michael Collan, NutriCare Division MediTec Group de ideias
Appreciate

Credits:

Created with images by jarmoluk - "medications money cure" • Meditations - "animal beef bovine" • Unsplash - "road sign road trip desert landscape" • USDAgov - "k3839-3" • PublicDomainPictures - "mother fun baby" • drivebysh00ter - "it makes me feel alright..." • DFAT photo library - "Medical professionals perform a specialist kidney operation for the first time in Tonga. The medical team are part of an AusAID-funded Pacific Islands Program (PIP) team visiting Tonga." • FirmBee - "office tax business"