Loading

Corana nieuwsbrief 11 30 maart 2020

Week 3, dag 11, nieuwsbrief 11

Beste ouder(s), verzorger(s),

Week 3 alweer... Morgen zullen we vanuit de overheid te horen krijgen wat de nieuwe maatregelen zijn met betrekking tot het onderwijs. De verwachting is dat we ook na 6 april nog niet weer naar school kunnen en mogen. Wat er morgen ook aangegeven wordt, we zullen het er mee moeten doen... en dat kunnen we!

We gaan deze week weer vol goede moed in. U blijft de dagelijkse nieuwsbrief ook deze week nog elke dag ontvangen. De dagtaak van de leerkracht krijgt u naar aanleiding van de ouder-enquête en feedback van teamleden nu 's avonds, zodat u weet wat uw kind een dag later moet maken.

Rest ons u een goede dag en (werk)week toe te wensen. We houden elkaar op de hoogte!

Robbert en Roel

Alles gaat gelukkig weer door…

Deze week begint Marloes Dijsselhof weer met werken. Dat is een fijn idee, ook al is het geen gewone situatie. Marloes heeft met Joyce alles afgestemd. Vanaf deze week zal zij maandag, dinsdag en woensdag de lessen op afstand gaan verzorgen voor groep 6. Marloes we wensen je heel veel succes toe. We maken er met z’n allen ook op afstand gewoon een goede periode van.

Geen eindexamen dus dan ben je geslaagd…

Jarno Soós, tutor van de bovenbouw, is door alle maatregelen geslaagd voor zijn eindexamen VWO op Reggesteyn. Geen grootse feesten, geen gala, maar toch langs deze weg willen we je van harte feliciteren. Laten we hopen dat we na deze periode elkaar weer mogen zien. Oh ja, en wanneer je Jarno een felicitatiemailtje wilt sturen, dat vindt hij natuurlijk erg leuk… Jarno.Soos@outlook.com

Dagopening:

“Begin de dag vrij “

Start de dag met vrije gedachten. Sluit je ogen en vraag iemand de tekst voor te lezen. In gedachten ….Word je wakker in je eigen bed. Een veilige, warme plek… Dan fiets je naar school…Je voelt de frisse wind in je gezicht. Haal maar diep adem[…] In de klas ontmoet je je vrienden. Het is er gezellig. Je werkt en je speelt. Elke dag weer maak je nieuwe dingen mee. Denk maar eens aan alles wat je gisteren en vandaag geleerd hebt. En wat ga je vanmiddag doen? Ga je met een vriendje spelen? Speel je buiten of binnen? Met Lego, een pop of een step? Denk maar eens aan alle leuke dingen die er te doen zijn… Denk ook aan de mensen om je heen.. De mensen die van je houden en de mensen die voor je zorgen. Je kunt in vrijheid leven. Daar mag je blij mee zijn.. Neem het vrije gevoel mee de dag in, als je weer langzaam je ogen opent….

Beweegchallenge 9

Van juf Marlou

Juf Marlou heeft zicht voor deze beweegchallenge letterlijk in allerlei bochten gewrongen... wie doet haar deze challenge na?

En mocht je nog een score hebben gehaald bij de wc-rol challenge; het aantal keer hooghouden mag je doorsturen naar juf Marlou!

Grej of the day

De oplossing van vrijdag? De Lego-fabriek! We zijn benieuwd wie dit had bedacht! Meer info hieronder!

En de vraag voor morgen. Deze keer weer gericht op leerlingen uit de bovenbouw:

De oplossing hebben jullie vast wel eens gezien...

Bericht van Tatum en Diede

Tatum en Diede vermaken zich ondanks de Coronacrisis toch wel prima thuis. Ik kan niet anders zeggen dan dat ze juist nu veel dichter tot elkaar komen en juist veel leuker en liever spelen met elkaar. Inderdaad zijn de werkjes ook leuk om te doen, maar als ouder is het ook fijn om te zien dat het niet naar school gaan ook even goed kan zijn voor 2 zussen.

Tatum kwam er gisteren wel achter dat ze toch liever wél naar school gaat dan nog veel langer thuis.

Nou, jullie ook veel succes met alle werkzaamheden.

Groet Annemiek

De verjaardag van Eden:

Afgelopen week was Eden jarig. Hij wil via deze weg iedereen bedanken voor de berichtjes, appjes en mailtjes!

En ook bericht van Tatum:

Met mij gaat het goed en met jullie? Ja ik vond de foto heel erg leuk ik heb een paar mailtjes gehad maar ook heel veel appjes kaartjes kadootjes aan de deur en over de post gekregen. Wat ik ook heel leuk vond is dat mijn opa en oma mij gingen verrassen. Ze stonden in de tuin met een kado...kijk maar ik heb er een foto van.

Groetjes Tatum

Thijs kreeg post van juf Maria:

Thijs had vrijdag een leuke verrassing in de brievenbus...... een kaartje van juf Maria. Namens Thijs bedankt juf Maria!! En wees gerust, Thijs blijft oefenen met lezen😀.

Created By
Robbert Flim
Appreciate