Loading

KLAMPENBORG HESTEEJERFORENING EN VERDEN AF FART OG OPLEVELSER

VELKOMMEN!

Klampenborg HesteEjerForenings formål er at samle galophesteejere med tilknytning til Klampenborg Galopbane, og at varetage disse hesteejeres fælles interesser i samarbejde med de organisationer, som virker til galopsportens fremme.

Som medlem af Klampenborg HesteEjerForening får du i løbet af året talrige muligheder for at komme endnu tættere på galopsporten i både Danmark og udlandet.

Vi har arrangeret medlemsture til bl.a. Dubai World Cup, Prix de l'Arc de Triomphe samt Tysk og Norsk Derby, og derudover er du altid sikret plads til et sikkert forårstegn som Staldrundgang på Klampenborg.

Her på siden har du mulighed for at følge med i Klampenborg HesteEjerForenings mange arrangementer og du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os for yderligere information om foreningens virke.

ARRANGEMENTER & REjser

Året igennem arrangerer Klampenborg HesteEjerForening en række eksklusive væddeløbsrejser og medlemsarrangementer med masser af underholdning - heriblandt Staldrundgang, Derbydiskussion, Derbyreception, Julebanko med mere.

Kære Medlem af Klampenborg HesteEjerForening,

Grundet samfundssituationen med COVID-19 pandemien, og de restriktioner der er pålagt os alle af regeringen, har foreningens bestyrelse besluttet, at udskyde den ordinære generalforsamling på ubestemt tid.

Bestyrelsen tilsidesætter således vedtægternes § 8 som angiver, at den ordinære generalforsamling skal være afholdt senest 4 måneder efter regnskabsåret udløb.

Årets Derby Diskussionsaften er ligeledes aflyst.

Bestyrelsen ønsker alle en god påske.

BLIV MEDLEM

Er du ikke allerede medlem af Klampenborg HesteEjerForening, kan du tegne medlemskab på få minutter.

Det sker ved indbetaling af årskontingent på 550 DKK eller 1.000 DKK for par til:

Danske Bank, konto: 3106 3191 566 734

For udenlandske medlemmer:

IBAN: DK1130003191566734. SWIFT: DABADKKK.

Husk navn og adresse i forbindelse med indbetaling.

FORDELE VED MEDLEMSKAB AF KLAMPENBORG HESTEEJERFORENING

Adgang til samtlige galopbaner i Skandinavien

Deltagelse i KHEF's arrangementer

Rabat på køb af "vinderchampagne" i Hovedrestauranten på Klampenborg Galopbane - medlemspris kr. 350 - normalpris kr. 475!

20. april 2018 - æresmedlemmer

Ved Klampenborg HesteEjerForenings generalforsamling den 20. april blev Jørgen Vedel og Flemming Zwicky udnævnt til livsvarige æresmedlemmer af foreningen.

Flemming Zwicky fik tak for mere end 20 års utrætteligt arbejde i bestyrelsen for Klampenborg HesteEjerForening og for galopsporten som helhed, mens Jørgen Vedel blev takket for lang og tro tjeneste for galopsporten i Klampenborg.

kontakt

Send en mail til: info@racing-club.dk

BESTYRELSEN

Formand: Peter Leth Keller, plkeller@outlook.dk - +45 20 61 66 54

Næstformand: Susanne Springer, ss@firm-management.dk - +45 50 74 27 42

Kasserer: Tom Glæsner Larsen, tl@firm-management.dk - +45 20 30 59 61

Best. medlemmer:

Laila Jeppesen, lmj36b@gmail.com

John Christensen, jc@de5stjerner.dk - +45 28 35 28 35

Flemming Zwicky, zwicky@zwicky.dk - +45 20 43 91 11

Besøg vores Facebook-side hér