Loading

Svenska Karp Cupen - All In Deltagare 2019

Stefan Borg

______________________________

Hampus Gruber

"Började fiska karp för 5 år sedan och fastnade direkt! Därefter har hundratals nätter spenderats bakom spöna. Har svenskt PB på 10,9 kg och kontinentalt på 22,8 kg."

____________________________

Christoffer Eklöv

"Riktig färsking."

___________________________

Mårten Ström

____________________________

Tobias Gustavsson

"Lovade mig själv att aldrig börja fiska karp. Blev tillfrågad om jag kunde ställa upp på en karptävling då en delagare hoppat av. Fick låna ihop utrustning. Sen va det kört! Har fiskat karp i 6-7 år nu och älskar det dom få gånger jag kan fiska. Mitt PB är 15,4kg."

________________________________

Michael Perlborn

______________________________

Joakim Lang

"Som ny på det här fisket, med en säsong bakom mig, så är ambitionen med att delta att sporras till att testa nya vatten och ta något nytt PB."

____________________________

Joacim Bertilsson

"Från början fostrad i tävlingsfisket genom min far, pimpel och mete. Senare blev specimenfisket något som låg mig varmt om hjärtat. Har fiskat karp i knappt 10 år och detta fiske är något som tar mest tid just nu. För mig är karpfisket mycket mer än bara stora fiskar. Jag trivs bäst långt ut i naturen tillsammans med någon likasinnad med samma sjuka humor som jag själv. Avkoppling, nån öl, nått på grillen, dimman som lättar i gryningen och att se karp rulla är ren njutning för mig. Försöker även komma iväg utomlands varannat år för lite karpfiske i nån känd pöl."

__________________________

Birger Holmqvist

Vinnaren av Svenska Karp Cupen 2018.

__________________________

Gary Benney

__________________________

Rikard Bengtsson

______________________________

Magnus Larsson

_______________________

Kristoffer Paremyr

"Fisket började runt -87 med att dra mina första borrar, körde lite meteserier under -90 talet. Men först 2012 fastnade jag för karpfisket som nu tar upp nästan 100% av mitt fiske. 37år gammal och känner mig fortfarande ganska ny inom karpandet, kanske det som är så charmigt med karpfisket! Har i dagsläget ett personbästa på 16400gram från Ballasjön."

__________________________

Ronnie Bertilsson

__________________________

Max Lösche

"Jag har fiskat karp sedan 2011 och gillar detta fiske, då det ger lite omväxling och variation bredvid mitt specimenfiske. Mitt nuvarande PB ligger på 11,42kg och i år är planen att testa några nya heta karpvatten i Småland. Jag är också tävlingsledaren för Svenska Karp Cupen."

__________________________
Created By
Max Lösche
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.