Friends for Life & Sevens for Students

Nederlands oudste Rugbyclub DSR-C

Nederlands oudste Rugbyclub DSR-C heeft een sterk en enthousiast Rugby Sevens Team samengesteld om deze zomer aan 7 (inter)nationale Rugby Sevens toernooien deel te nemen. Het team met 7 top studentenrugbyers zet zich in 2017 niet alleen in om dynamisch rugby te laten zien, maar ook om 7 studenten aan de andere kant van de wereld een toekomst te geven.

Het Sevens Team van DSR-C

Het Sevens Team van DSR-C speelt namelijk voor stichting Friends for Life (FFL). Deze stichting verstrekt onder het motto: Onderwijs is het beste wapen tegen armoede, studiebeurzen aan (voornamelijk) meisjes en jongens uit Kenia en coacht hen bij het vinden van een baan. Geselecteerd worden gemotiveerde jongeren die de discipline hebben hun studie af te maken en na hun afstuderen een volgende student willen sponsoren.

Een afgeronde studie of beroepsopleiding biedt jongeren uit de armste delen van Kenia een betere en gelijkwaardige positie in de maatschappij. Dit geeft hen waardigheid, onafhankelijkheid en zelfvertrouwen. Waarden en eigenschappen waar rugbyers zich in herkennen.

Hoe mooi is het dan dat de rugbyende studenten uit Delft zich willen inzetten voor studenten in Kenia en samen met Friends for Life organiseren zij de komende maanden diverse sponsoractiviteiten in Delft en Den Haag voor bedrijfsleven, studenten en rugbyliefhebbers om minstens 7 Keniaanse studenten een volledige studie te laten volgen en een betere toekomst te geven.

Meer informatie over Friends for Life www.ffl-foundation.org

Speeldata en toernooien DSR-CĀ dsr-c.nl

Belangstelling om te doneren of participerenĀ j.surie@friendsforlife.nl

Created By
Bluezilla interactive Lips
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.