Loading

För dig som vill lära dig spirituell coaching Kursen för spirituellt mentorskap / coaching genom personlig energifrekvens

Vad är egentligen en personlig energi frekvens

Personlig energi frekvens är den energi som du föddes med, den som innehåller all din kunskap, visdom och kompetens som du har inom dig, från den dagen då du föddes.

Genom kursen Spirituellt mentorskap/ coaching hjälper jag dig att finna din alldeles egen energi frekvens genom att använda mig av ljuskoder och energi frekvenser sedan lång tid tillbaka och jag har lång och gedigen erfarenhet av att själv ha använt dessa energifrekvenser, koder och via dessa gjort en personlig helomvändning i livet, tack vare energifrekvensen. Jag byggde mitt eget varumärke från grunden, satsade endast startavgiften för registrering av företaget och sedan skapade jag min dröm och mitt mål, med hjälp utav min personliga energifrekvens. Och det bästa av allt, jag fick budskapet "läraren kommer när eleven är redo" och därmed visste jag också att de fantastiska människor som kom att bli mina kursdeltagare, var också de människor som skulle föra min kunskap, visdom och sanning vidare till nästa generation.

Alla mina kurser, workshops, utbildningar, sessioner, alternativa behandlingar och mentorskap grundar sig helt och fullt på min egen erfarenhet och kompetens efter de kurser och utbildningar som jag själv genomfört på min personliga livsväg. Och jag vill att du också skall känna dig lika trygg som jag gjorde, i din personliga utveckling.

Jag utvecklade min kunskap, visdom, kompetens och förmåga att färdas i tid och rum, i drömvärlden och de olika dimensionerna genom att skapa spiralen, i en av många fantastiska inre resor när jag upplevde utom- kroppen-upplevelser i mina yngre dagar. Fantastiska förmågor som jag numera använder mig av när jag utbildar, föreläser och tillhandahåller mina kursdeltagare de verktyg och nycklar som de behöver för att ta sig till sitt mål, helt på egen hand. Jag är enbart en hjälp till självhjälp... så det är dem själva som gör hela jobbet.

Vad innebär kursen i sig:

- vi hämtar hem din personliga energi frekvens individuellt upplägg för ditt mål?

- vi tar fram din inre styrka, kreativitet, potential, visualisering och din vitalitet?

- vi tar fram din kunskap, kompetens och visdom i en individuell plan och vi stärker upp och höjer din egen energi

- vi hämtar hem din personliga energifrekvens och stärker din intuition och ditt kreativa skapande

- vi manifesterar din vision och tar dig via små delmål till slut över mållinjen

Jag bjuder dig på en spirituell inre resa!

Hur går en spirituell inre resa till?

För att kunna hämta hem vår egen personliga energifrekvens behöver vi “se” vilka vi egentligen är, gå till grunden med det vi känner och upplever inom oss och sedan i balans finna, känna och uppleva vår egen energi frekvens. Det handlar då naturligtvis om attraktionslagen och om att kunna hämta hem vår egen energi frekvens som vi sedan också kan bygga vårt varumärke och vårt mål tillsammans med.

Alla har vi en personlig energifrekvens och i den har vi enormt mycket visdom och kunskap om oss själva och det vi har satt upp som mål redan innan vi kom hit. Låter det flummigt? Jag kan lova dig att det finns inget som helst flummigt i detta, det är ren energi och olika frekvenser som vi ständigt omger oss utav, för att allt består utav energi och energi. Det vi gör är att vi hämtar hem vår egen energi frekvens och låter den flöda genom vårt eget energisystem och på så vis kan vi skapa det vi vill.

Det finns även en spirituell mentor utbildning på 12 månader

Spirituell mentorJag har märkt på de senaste sex åren att fler och fler mår dåligt ute i samhället och “tappar sig själv” på grund av stress (inre och yttre), depressioner, utbrändhet och vi behöver bli fler som hjälps åt för att hitta vägen tillbaka till livet, glädjen, kreativiteten, styrkan och potentialen igen. Jag har arbetat med det spirituella och med djupgående mentorskap nu i snart 25 år, som företagare drygt åtta år tillbaka och jag har märkt en enorm skillnad och positiv förändring hos dem som jag haft möjligheten att hjälpa och stötta på deras väg genom livet. Den här kursen är skapad efter mina erfarenheter, kunskap m m inom området.

– Kan man gå kursen på distans?

Du kan vara med på kursen på distans via Zoom eller Facebook, men vill du ha den praktiska delen godkänd så behövs det ändå att vara på plats.

– Kan man göra kursen individuellt?

Ja, du kan gå kursen individuellt och ändå komma in för att göra dina praktiska övningar hos mig på plats. Detta innebär att du kan gå varje del av kursen individuellt (ensam) om du känner att det skulle vara ett tryggt val för dig som person, men också för att kanske ha lite mer tid för dig själv och din personliga utveckling tillsammans med mig.

Förkunskaper som behövs om man skall gå den här kursen?

Du bör ha gått någon form av personlig utveckling innan du ger dig på den här kursen, eller åtminstone haft upplevelser utöver det vanliga och du bör ha en bra kontroll på din intuition (magkänsla) och fokus på helhetshälsa för alla. Du bör ha en stor portion empati, förståelse och ödmjukhet då vi arbetar med en djupare del av människan. Du kan naturligtvis också ha dina egna erfarenheter av dels det spirituella, mediala och andliga men också stress, depression, utbrändhet med dig i bakfickan inför den här kursen. Det är en bra grund att stå på om du har kontakt med din intuition och är inkännande.

Vad krävs för att kunna visa på ett resultat?

Det som behövs för att kunna visa på ett resultat och en positiv förändring är till största delen att mina och klienternas upplevelser återspeglar varandra, för i en spirituell inre resa så synkar jag tillsammans med klienten i energier och på en kvantfysisk (fältet) nivå för transformation och möjligheten att kunna känna in det som sker runt omkring oss båda i en spirituell inre resa på distans. När upplevelserna synkar och blir en och samma upplevelse, det är då man kan säga att det gett resultat och det är då som det också genom tankens energier transformeras genom våra kroppar och cellminnen på ett sätt som skapar ett fantastiskt flöde i det som kanske varit stagnerat.

Ljuskoder

Jag använder mig av mina ljuskoder som jag har inskrivna i min vänster hand, flera olika energifrekvenser och dem använder jag även vid de spirituella inre resorna som jag gör.

Jag har följt flödet och lyssnat på andevärlden men främst på mina guider genom åren för att få den bästa kunskapen i att lära ut min kunskap och erfarenhet, att på bästa möjliga sätt få möjligheten att hjälpa, stötta individer som vill uppleva en personlig utveckling och transformation genom hjärtat och på en helhetsnivå genom alla system i kroppen, för bästa resultat. Till min hjälp har jag haft mitt spirit team och mina guider, som de även kallas och jag utvecklas hela tiden. Jag blir aldrig fullärd utan det byggs på hela tiden för varje session, meditation och energifrekvens.

Andligt baserad coaching som går på djupet med vägledning via din personliga energifrekvens och min kanaliserade vägledning

Den här behandlingen tar dig med på en inre resa, där jag som andligt baserad coach tar dig med på en djupare session av vägledning, där vi arbetar med frågor som rör:* ditt liv och ditt livspussel * förändringar, mönster * eventuella rädslor * drömmar, visioner och mål * din andliga utveckling, vart står du i din andliga utveckling * vad behöver du göra för att öppna upp, för att utveckla ditt inre seende.

Jag hjälper dig att få kontakt med ditt innersta, dina inre tankar och känslor för att nå en förändring eller boost i ditt liv, på en djup meditations nivå, för avslappning och balans i själen.

Du får också möjlighet att se och känna dina egna begränsningar, dina eventuella rädslor och förstå varför du har dem, ur en andlig aspekt av livet och jag hjälper dig att lägga ditt livspussel. För kroppen är så mycket mer än bara det fysiska och för att nå balans och harmoni i livet behöver vi arbeta med alla nivåer – fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt. Det är först då som vi har möjligheten att nå helhetshälsa.

Varmt välkommen som spirituell mentor inom coaching

Created By
Carina Hammarsten
Appreciate