"Å ha det bra" ... har aldri vært lettere tilgjengelig!

"This is the real secret of life -- to be completely engaged with what you are doing in the here and now. And instead of calling it work, realize it is play." Alan W. Watts

NETTKURS... RETT HJEM I STUA!

Kurset har hovedfokus på å hjelpe deg til å oppdage det uendelige potensiale du allerede har. Selvutvikling er enkelt når vi forstår hvordan vår egen drivkraft jobber for oss, hele tiden, selv i de dårlige tidene. Dette kurset er ikke som andre selvutviklingskurs. Vi skal ikke lære deg masse teknikker for å få deg til å føle deg bedre, men i stedet synliggjøre det du allerede har i deg som gjør at du kan oppleve livet i flyt og at livskvaliteten øker.

"Blanke ark er ikke tomme ... men fulle av muligheter!"

Dette vil du lære:

Vi ser at mange opplever at ting ikke er på plass i livet... uten å vite at de allerede HAR løsningen. Lær hvordan våre medfødte evner helt naturlig tar oss tilbake til balansen og vil sørge for at brikkene finner sin plass, uten anstrengelse og kontroll. Dette er vårt fokus i kurset som du vil lære:

 • Du HAR allerede alt du trenger
 • Du ER det du leter etter
 • Du KAN oppnå mer enn du tror
"If the only thing people learned was not to be afraid of their experience, that alone would change the world." - Sydney Banks
Albert Einstein: "Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world.". Å lære noe nytt: Personlig utvikling oppstår når det ukjente blir kjent.

Hvem er kurset for

Dette er et kurs om den enkle veien til "Personlig trygghet og vekst - i hverdagen". Vi har valgt å fokusere på hverdagsmennesket, den alminnelige mannen og damen i gata.

Er du en som:

 • Ønsker at hverdagen var enklere, men som ikke forstår hvordan det er mulig
 • Ønsker mindre stress i hverdagen og mere pusterom
 • Sliter med å få endene til å møtes samme hvor hardt du jobber
 • Føler du mangler noe i livet for å gjøre det komplett
 • Er på søken etter å få det bra

Tilbakemeldinger fra tidligere deltakere:

Innhold og form

Kurset vil foregå online, dvs at du kan sitte hvor du vil og delta på kurset. Du trenger internett, hodetelefoner og helst en PC for best opplevelse. Nettbrett eller mobil er også en mulighet. Kursene kjøres via Webinar, det betyr at du vil både se og høre oss, vi er der og du kan stille oss spørsmål. Det blir gjort opptak av hver kursdag og du vil kunne høre på opptakene om igjen i en begrenset periode.

Kurset består av 4 kurskvelder med alle og 2x personlig kurstime med kun deg og én av oss. De personlige timene finner vi sammen en tid som passer.

Kurskveldene vil være hver tirsdag i 4 uker. Oppstart 23. mai 2017, kl 19-21.

Kursplan

 • 23.05.17 kl 19-21, Tema 1: Innebygde evner til nye tanker, følelser og valgmuligheter.
 • 30.05.17 kl 19-21, Tema 2: Forskjellen på tanke og virkelighet
 • 06.06.17 kl 19-21, Tema 3: Du har allerede de verktøy du trenger
 • 13.06.17 kl 19-21, Tema 4: Tilgang til uendelige potensial

Påmelding

Kurset har begrenset antall plasser (10 stk) så hvis dette er interessant for deg bør du sikre deg din plass i dag! Forrige kurs ble utsolgt på bare 2 uker.

Siden vi gjør kurset på nett og slipper kostnader på kurslokalet så har vi muligheten til å sette en rimelig pris på kr 4900,-

Du får: 4x (2 timer kurskvelder) + 2x (1 timer personlig) = 10 timer

HVEM ER VI

Kirsti Naper, 55 år

Gründer, gründerutvikler og foredragsholder

Kirsti har lang erfaring med veiledning av mennesker i ulike situasjoner. Etter mange års reise innen selvutvikling, fant hun meningen og ny kunnskap i forståelsen om vårt Sinn, Tanke og Bevissthet.

Hun har vært med å starte og jobber som mentor på 3P Akademiet. Nå har hun også startet egen bedrift ReConnect som fokuserer på å bistår mennesker med en stressfri hverdag og større tilgang til eget potensiale og kreativitet. Hun har også i flere år, på oppdrag via NAV, bistått mennesker utenfor arbeidslivet med karriereveiledning.

Lisa-Marie Thompson, 38 år

Gründer, seniorutvikler og foredragsholder

Lisa-Marie har jobbet med å hjelpe mennesker våkne opp til en enklere hverdag i 2 år og har erfaringer med stress og utbrenthet, angst og depresjon. Hun har selv opplev hvor vanskelig og komplisert livet kan bli for så å få høre om grunnprinsippene til vår menneskelige opplevelse som gjorde at hun oppdaget at det hun søkte det etter ikke fantes på utsiden av seg selv.. men at hun allerede har det. At alle har det.. vi bare vet det ikke. Siden det har hun sertifisert seg som 3P Mentor ved 3P Akademiet.

Hun brenner for å dele sin nyoppdagelser om mennesket til alle som har det tungt eller ønsker en lettere hverdag. Hun driver nettmagasinet Enkelheten i Livet og jobber med en spennende ny helse informasjonskanal som skal bidra til å spre kunnskapen enda mer i Norge. Dette gjør hun i tillegg til at hun jobber fulltid som seniorprogrammerer i IT bransjen hvor hun bidrar med å digitalisere bedriftssystemer.

Tilbakemeldinger fra tidligere kurs:

"Hvorfor vet ikke alle om dette allerede?? Det vil jo hjelpe alle!"
"Dette vil jeg høre mere om, det er litt vanskelig å forstå samtidig som det gir mening"
"Jeg ser mer skjønnhet i livet. I menneskene rundt meg, i ting og meg selv. Jeg er ikke så streng med meg selv lenger."
BLI MED på en transformativ reise i din virkelighet

NATURLIG LÆRING

Kurset har fokus på læring igjennom NATURLIG LÆRING. Det betyr at du vil ikke få masse hjemmeoppgaver eller måtte lære deg masse teknikker du skal pugge. Generelt så lærer alle mennesker igjennom refleksjon, å reflektere vil si å utforske noe ukjent, noe man ikke vet.

I vår tilnærming jobber vi utifra det faktum at alle lærer når de forstår. Vi lærer når vi innser noe nytt. Når vi får en innsikt. Enhver sin forståelse har sine ulike personlige nyanser og alle forstår noe forskjellig til ulike tider. Det vi forstår er skreddersydd til det vi trenger for å se neste tilgjengelige steg.

------------------------------------

Vi kunne ikke lært å skrive, før vi lærte å snakke enten med stemmen eller døvespråk. Tross alt er skrift, bare en beskrivelse på språket vårt, og gir oss muligheten til å kommunisere på tvers av tid, sted og rom.

Skrift... en fantastisk skapelse, SKAPT AV mennesket.

NATURLIG LÆRING gjennom innsikter som utvider vår forståelse er en ferdighet alle mennesker allerede kan. Fordi vi er mennesker med en konseptuell hjerne som kan bygge konsepter på andre konsepter og dermed utvide vår forståelse. Det er så enkelt at vi ikke en gang vet at vi gjør det, fordi det skjer av seg selv, hele tiden.

Refleksjon er utforsking av det ukjente
Created By
Mer Rom og Frihet
Appreciate

Credits:

Created with images by FootMassagez - "happy" • uniquedesign52 - "woodland road falling leaf natural tree wood" • FootMassagez - "Travel" • Pexels - "adventure clouds hike hiker landscape mountain mountain"

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.