Loading

Bon appetit Hoppas din mat smakar underbart

Blomus säger bon appetit och hoppas att din mat smakar underbart, oavsett om det är en varmrätt eller en grönsallad. Om du vill ha framgång i köket krävs lite salt, peppar, olja och vinäger. Därför presenterar det tyska designföretaget en modern variant av den klassiska salt- och pepparkvarnen, tillsammans med ett set för olja och vinäger – allt designat av Nina Thöming.

SALPI - SPLASH - BORDA - SABLO

Den tyska designern Nina Thöming har hittat inspirationen till Salpi i Blomus långvariga relation till stålet, och har designat ett set för salt och peppar där varje överflödig detalj har tagits bort, till fördel för den enkla elegansen. Kvarnarna passar din hand perfekt så att det blir skönt och enkelt att mala din salt och peppar.

Nina Thöming - Designer

Neutral eller färgad?

Salpi kommer i två versioner, matt och polerat stål, med en liten färgad detalj på locket som indikerar salt eller peppar. Utöver den klassiska versionen i stål, presenterar Blomus ett färgat set som kompletterar företagets övriga köksartiklar, såväl som alla slags middagsbord.

63957 SALPI Polerat rostfritt stål - Sharkskin / Magnet
63956 SALPI Matt rostfritt stål - Nomad / Moonbeam
63960 SALPI Sharkskin / Magnet
63959 SALPI Noman / Moonbeam

Produktinformation:

Salpi:

Mått: H: 20 cm / Ø: 7 cm / Vol: 180 ml

Material: stål, plast, keramik, silikon

Färger: sharkskin/magnet, nomad/moonbeam

OLVIGO - Ett perfekt mål mat behöver olja och vinäger. Nina Thöming har valt att använda rökigt glas för detta ändamål; på detta sätt blir vätskorna synliga men ändå skyddade från solljus. Setet är utrustat med tätsittande lock i silikon för att förhindra att vätskorna härsknar.

OLVIGO - SPLASH - SABLO

Precis som Salpi är Olvigo tillgänglig i set med eleganta färgkombinationer, i antingen sharkskin/magnet eller nomad/moonbeam.

OLVIGO 64095 Sharkskin / Magnet & OLVIGO 64096 Nomad / Moonbeam

Mått: H: 20 cm / Ø: 7 cm / Vol: 180 ml

Material: glas, plast

Färger: sharkskin/magnet, nomad/moonbeam

Created By
Happynest Marknad
Appreciate

Credits:

Blomus