Webdevelop(st)er met passie (voor Online Marketing)

ViaVictor maakt dingen. Straffe dingen. Vlot-lezende brochures. Klik-genererende websites. Apps die vingers doen jeuken om te swipen en campagnes waar je ‘s avonds op café nog over babbelt. Voor Panos en SD Worx, over de kinderbib van de schoonste stad ter wereld en de stemtestvan De Morgen & UA.

Ideeën genoeg. Maar helaas kunnen Seppe en Sander alleen tekenen en rekenen. Niet coderen. En Thomas heeft nu al veel te veel werk. En Wout en Ben kunnen het wel goed uitleggen, maar niet in bits of chmods.

Dus kom jij in the picture. Want jij weet exact hoe websites, mailings en online banners er vanbinnen én vanbuiten moeten uitzien om zowel onze klant als de klant van onze klant gelukkig te maken.

Wat ga je precies doen?

Eigenlijk ben jij liefst dag en nacht bezig met het bouwen van prijzen-winnende en concurrenten-jaloers-makende websites. Van het soort dat opduikt in internationale lijstjes op het web omdat alle onderdelen zo precies passen dat het lijkt alsof jij en niemand anders de regels voor CSS en HTML hebt opgesteld. Great. Dat mag hier. (Alleen niet ‘s nachts.)

Tussendoor weet je ook klanten te overtuigen om toch voor die responsive website en coole webshop te gaan. En je lust toch koffie? Want dat vloeit hier rijkelijk tijdens onze brainstormsessies over campagnes en direct mailings waarvan jij staat te popelen om je skills op los te laten.

Wat moet je kunnen?

Je spreekt vloeiend PHP. En HTML. En CSS. En nog tien andere talen waar wij nog nooit van gehoord hebben.

Je kent Javascript van voor naar achter. En omgekeerd.

Je steekt “Pull, push, clone, git, build, …” vlotjes achter een shortcut.

Je bent niet vies van Wordpress, Mailchimp, en knutselt graag met API’s.

Je weet waar een A-record en een MX-record voor dienen.

Je zag Adobe-software en Sketch al eens van dichtbij.

Wat krijg je van ons?

Een loon in lijn met je ervaring, vier wielen en een laptop naar keuze. Voor die laatste mag je een plekje uitkiezen in ons kantoor pal in ‘t centrum van Antwerpen, te midden van vijf enthousiaste professionals die van viaVictor hét communicatiebureau van Antwerpen en ver daarbuiten willen maken. Precies daarom mag je volop trainingen volgen als je wil (zolang je ons kan overtuigen dat we écht iets zijn met die halve dag over Angular.js).

Zin gekregen?

Mail ons dan een link naar je CV. Stoefen met wat je al gemaakt hebt mag voor één keer wel. Zet er ook gerust even bij waarom we mogen stoppen met zoeken.Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.