Loading

Bröllop

Ingen fotografering är den andre lik och till skillnad mot en vanlig porträttfotografering kan en bröllopsfotografering aldrig gå i repris. Allt beror på hur jag som fotograf lyckas fånga er i ljuset, på den platsen, i det vädret som är just där och då.

Att lyckas fånga känslan sker inte av en slump utan kräver noggranna förberedelser av mig som fotograf. Om jag får ett uppdrag på en plats som jag aldrig har varit på förut åker jag dit innan fotograferingen och letar rätt på de vackraste vyerna och bakgrunderna som ramar in era bröllopsbilder.

Därför vill jag också träffa er innan för att lära känna er lite och få reda på så många detaljer kring ert bröllop som möjligt. Jag gör aldrig något halvhjärtat och varje bröllop är en unik händelse. Ert bröllop kommer aldrig igen!

Med planering, förnuftet, förbereder jag mig för att kunna vara spontan och lösa oväntade händelser, för tro mig, oväntade händelser sker alltid. Här ligger en av mina styrkor som fotograf. Att med fantasi, spontanitet och glädje fånga det som händer, både det väntade och oväntade på bild och bevara känslan för alltid!

Piccolo - En del av er dag!

Jag fotograferar porträtt, vigsel och gratulationer utanför kyrkan. Tillsammans på planeringsmötet bestämmer vi om porträttsessionen ska ligga före eller efter vigseln

 • Planeringsmöte med provfotografering innan er storadag
 • Minst 200 högupplösta bilder på usb som ligger i en vacker linneask
 • En fotobok med era favoritbilder i linne med 10 uppslag/20 sidor
 • Tre förstoringar 30*40 cm
 • 20 tackkort med kuvert
 • Ett bildspel med musik
 • Tre till fyra timmars fotografering

15 950 kr

Media - Halvdag

Jag fotograferar porträtt, vigsel och gratulationer utanför kyrkan. Jag har med mig en andre fotograf så vi kan fånga vigseln på allra bästa sätt och som kan hjälpa till med allt mellan himmel och jord. Tillsammans planerar vi för hur resten av tiden fördelas under dagen!

 • Planeringsmöte med provfotografering innan er stora dag
 • Två fotografer, jag är förste fotograf och en till som är andre fotograf/assistent
 • Minst 400 högupplösta bilder på usb som ligger i en vacker linneask
 • En fotobok i linne med era favoriter bilder 10 uppslag/20 sidor
 • Tre förstoringar 30*45 cm
 • 20 tackkort med kuvert
 • Ett bildspel med musik
 • 6 timmar fotografering

19 950 kr

Grande - Heldag

Jag fotograferar er bröllopsdag med förberedelser, porträtt, vigsel, gratulationer, brudskål och middag. Jag har med mig en andre fotograf så vi kan fånga vigseln på allra bästa sätt och som kan hjälpa till med allt mellan himmel och jord. Tillsammans planerar vi för hur ni vill fördela timmarna!

 • Planeringsmöte med provfotografering innan er stora dag
 • Två fotografer, jag är förste fotograf och en till som är andre fotograf/assistent
 • Minst 600 högupplösta bilder på usb som ligger i en vacker linneask
 • En fotobok i linne med era favoritbilder 15 uppslag/30 sidor
 • Tre förstoringar 30*45 cm
 • 20 tackkort med kuvert
 • Ett bildspel med musik
 • 10 timmars fotografering

25 950 kr

Grandissimo - Heldag de lux

Allt ni kan önska er och lite till! Jag och en andre fotograf/assistent är med hela dagen och möjligheten att få vigsel, tal och dansen dokumenterad på video finns och ingår i priset!

Jag är med fram till och med bröllopsdansen oavsett om det blir en sammanlagd tid på 12-17 timmar

 • Planeringsmöte med provfotografering innan er stora dag
 • Två fotografer, jag är förste fotograf och en till som är andre fotograf/assistent
 • En assistent som kan videofilma vigsel och tal om ni önskar och som hjälper till vid porträtten
 • Minst 750 högupplösta bilder på usb som ligger i en vacker linneask
 • En fotobok i linne med era favoritbilder, 20 uppslag/40 sidor
 • Fem förstoringar 30*40 cm
 • 50 tackkort med kuvert
 • Ett bildspel med er musik

32 950 kr

Vi behöver inte läsa vidare utan vill komma i kontakt med dig för en bokning eller för att få reda på mer! Ni binder er inte till någon bokning genom att fylla i formuläret.

You had me at Hello!

Så vad kan ni förvänta er om ni bokar mig? Ja, vad svarar man på det! Beskriva sig själv är nog något av det svåraste som finns och att sen lägga till vad ni kan förvänta er efter en bröllopsfotografering med mig. Äh, jag kör och stämmer hälften av påståendena in på er så kommer vi garanterat att klicka!

Passion, glädje, filmcitat, många hejarrop och goda råd, reseanekdoter, påhittade ord, jävlar anamma, spontanitet, en och annan groda, galenskap, skratt och vänskap!

Jag hittar massor av min inspiration i film! Fullkomligt älskar filmer! Alla filmer! Men kanske mest feelgoodfilmer, historiska filmer och musikaler, gärna de från 30-40 talet och Gene Kelly som förste dansare. Ljuset, kläderna och intrigerna!

Mina bilder skapas genom alla ingredienser ovan tillsammans med ert förtroende för mina bilder och min förmåga!

"I would rather have had one breath of her hair, one kiss from her mouth, one touch of her hand, than eternity without it." - Änglarnas stad -

Er bröllopsdag!

Okej, så har den då kommit! Er stora dag, er bröllopsdag! För mig har den så klart börjat långt innan med planering, inspirationssökande, rekande men det är kvällen innan. Men det är när jag packar om väskan minst tre gånger för att vara säker på att allt är med, som den pirriga känslan av förväntan riktigt tar fart.

Oavsett hur länge jag fotar under er dag så kommer jag att ge allt för att få de bästa bilderna som ni bara kan få och betyder det att jag måste ligga, klättra, stå barfota i bäcken i iskallt vatten...so be it! När jag väl börjar så tappar jag allt vett och sans vilket gör att ni har inte en chans att fundera på hur ni ser ut framför kameran. Ni kommer att ha fullt upp att hänga med i alla mina dåliga skämt och galna infall för att hinna tänka på hur håret ser ut!

- Wait a minute... Nice boys don´t kiss like that! Oh, yes they fucking do! - Bridget Jones och Mr Darcy i Bridget Jones dagbok!

Efter er bröllopsdag!

Efter varje bröllop spenderar jag upp till 40 timmar framför skärmen med er, er familj och vänner. Jag tycker verkligen om att efterarbeta alla bilder, redigera färger, leta reda på de allra bästa bilderna och sätta ihop dom till en vacker heldagsberättelse, er bröllopshistoria! Ett mine för livet!

När bilderna är klara så träffar jag er gärna för en bildvisning, det är ju så roligt att få träffas igen, och då ni får se bildspelet som är runt 7-10 minuter. Vi pratar om bröllopet och jag visar er ett ukast på er fotobok och hur ni väljer ut de bilder ni vill ha i boken.

En del undrar varför jag har produkter, som bok, förstoringar och tackkort i mina paket och svaret är för att jag vill att ni ska ha det bästa! Mina leverantörer levererar bara produkter till fotografer och förstoringarna printar jag själv så jag kan styra helt och fullt över kvalitén.

“What i like about photographs is that they capture a moment that’s gone forever, impossible to reproduce.” Karl Lagerfeld

De två vanligaste kommentarerna

Jag blir aldrig bra på bild!

Är den vanligaste kommentaren jag får som fotograf. En del bara har det i sig och blir bra oavsett om vem som fotar och vilken utrustning som används men de flesta av oss upplever att vi inte blir bra på bild.

Det är där mina kunskaper, både tekniska och sociala, gör skillnaden. Jag vet att jag kan fota vem som helst och få den personen bra på bild. Jag är duktig på att känna in människor och få dom att slappna av framför kameran. Alla är olika, en del vill få klara direktiv hur de ska posera och andra fungerar bäst när man går in i känslan och andra när man leker fram sessionen. Vilken personlighet är du?

I like you very much just as you are - Mr Darcy i Bridget Jones dagbok

VAd gör vi om det regnar?

Tänk om alla bara visste vilka fantastiska bilder det blir i regn, Jag har rekat innan på olika bra ställen som man vara på och som skyddar. Och det är också en sån fråga vi pratar om när vi träffas och planerar.

Kontakt och bokning!

Redo för att gå vidare med en bokning eller kontakt för att få veta mer? Ni binder er inte till någon bokning genom att fylla i formuläret. Jag träffas gärna förutsättningslöst över en kopp kaffe så ni får chansen att ställa alla frågor och se vem jag är. Oavsett vilken fotograf ni väljer så tycker jag att det är viktigt att ni känner att ni trivs med personen bakom kameran!

Created By
Hélena Parmér
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.