Loading

Florista Eve Bloemen | Bruidswerk | Workshop

Bloemen!

Ontvang driewekelijks een supervers boeket bij je thuis! Regio rond: Mechelen-Heffen-Leest-Willebroek-Boom-Rumst. Ik maak voor jou super verse veldboeketten. Levering op donderdag (16u00-20u00), keuze uit verschillende formaten:

M boeket - EUR 27,00

L boeket - EUR 32,00

XL - EUR 37,00

Word vaste klant en ontvang een 'ruil'vaas. Dan schik ik de bloemen voor jou in een vaas, ik breng ze tot bij je thuis en je geeft me de oude vaas weer terug mee...Eenmalig bestellen? dat kan ook, dan pak ik de bloemen voor je in!

Nog nooit zo'n verse bloemen in huis gehad! De bloemen worden woensdag gesneden, komen in de nacht van woensdag op donderdag bij mij aan. Ik verwerk ze op donderdag en donderdagavond staan ze al bij je thuis!

Ietsje meer ecologisch verantwoord... Florista eve werkt enkel op bestelling, ik gooi dus nooit bloemen weg! Waar mogelijk koop ik MPS A+ bloemen in. MPS is een veelgebruikt keurmerk in de bloemen- en plantenhandel. ... Het keurmerk geeft aan hoe de teler ten opzichte van andere bedrijven scoort op de aspecten mest, bestrijdingsmiddelen en energie. Scoort een teler hoog dan krijgt deze het A+ label.

Keuzestress? Niet nodig, Florista eve stelt voor jou de mooiste boeketten samen. Rekening houdend met kleur, textuur en vorm. Altijd een mooi geheel voor jou samengesteld en dat zonder zorgen!

Workshop met droogbloemen

In deze workshop maak je een eigen bloemenkrans of bloemenkam en corsage met gedroogde bloemen.

Fijn met vriendinnen (vb. een vrijgezellenfeest) op je eigen locatie, of trakteer jezelf op een bloemenkrans tijdens één van de Florista Eve-workshops in Heffen.

Neem contact met Evelien, of volg Florista Eve op Instagram en blijf zo op de hoogte van komende workshops.

Je flower hoop van Florista Eve

Florista Eve maakt prachtige 'flower hoops' met droogbloemen. Deze worden naar jouw smaak met zorg gemaakt. Mooi voor in je interieur of gecombineerd met een punniknaam een leuk geboortecadeau.

Kleine krans 30 cm: 48,00 EUR

Grote krans 40 cm: 58,00 EUR

Kleine krans 30 cm op voet: 58,00 EUR

Grote krans 40 cm op voet: 68,00 EUR

Punniknaam: 20,00 EUR

Meer voorbeelden? Check de Instagram-feed van Florista Eve.

Krans 40 cm op voet

Originele geboorte cadeautjes

Florista Eve maakt deze gevulde buisjes met droogbloemen. Deze worden naar jouw smaak met zorg gemaakt, de kleurtjes afgestemd op het geboortekaartje. Mooi als alternatieve 'doopsuiker' eventueel gecombineerd met een bijpassende hoop met punniknaam. De buisjes zijn 15 CM lang.

1 stuk: 9,00 EUR/STUK

vanaf 20 stuks: 7,00 EUR/STUK

vanaf 50 stuks: 5,00 EUR/STUK

Droogboeket

Florista Eve maakt ook droogboeketten op bestelling! Startprijs 39 EUR. Grootte en kleuren aan te passen aan smaak en budget.

Florista Eve op je huwelijk of event

Met veel zorg en helemaal naar jullie smaak, verzorgt Florista Eve al de bloemen voor je belangrijke dag!

Florista Eve - Steenweg op Heindonk 116 - 2801 Heffen - 0498/50.92.07 - 015/33.70.43 IBAN BE61 7360 4573 0817