SUMMER RE-SET VACATION RETREAT DE KRACHT VAN HET LOSLATEN!

SUMMER RE-SET

Vrijdag 30 juni 2017

Vandaag is het moment! Het moment waarop je de voorbereidingen treft voor de zomervakantie. Als leidinggevende moet je het stokje voor een aantal weken overdragen. Maar ook privé moet er het één en ander geregeld worden!

Dit alles brengt stress met zich mee, vakantie-stress, 'zal het goed gaan', 'ben ik niet vergeten' of 'heb ik alles wel gepakt' etc. etc?

Om de balans tussen zakelijk en privé te vinden, geef ik je de tools je mindset voor de zomervakantie in re-set mode te krijgen.

"Rust is geen luiheid, en soms op een zomerdag op het gras liggen en luisteren naar kabbelend water of wolken die over drijven is geen tijdverspilling." John Lubbock

Een vacation retreat geeft je de mogelijkheid afstand te nemen van de dagelijkse verplichtingen en beslommeringen...het geeft je meer ruimte in je hoofd. Je komt in een modus waarin het IK boven komt drijven in de rol die JIJ speelt als mens. Het ultieme moment van gewaarwording in het hier en nu!

INNER BALANCE

Vakantie is het dagelijks leven loslaten, geestelijk en lichamelijk uitrusten, nieuwe inspiratie opdoen en je energie level een frisse boost geven. De vacation retreat helpt die stemmetjes in je hoofd stil te krijgen. Je wordt niet alleen veel rustiger en gelukkiger, maar beleeft je vakantie veel intenser!

Stel jezelf voor, liggend in je favoriete stRAndstoel...knus genietend van de warme zonnestralen op je lichaam, heerlijk onderuit gezakt na een relaxte en welverdiende flow meditatie....

In één dag neem ik je mee naar een wereld van inspirerende flow yoga oefeningen, relaxte flow meditaties, klankmeditatie, ervaringen delen, tijd om te luisteren en gehoord te worden en stil te zijn.....! Allemaal onderbouwd met o.a. mindfulness als gezonde basis.

THE WRIGHT STEP

Het unieke aan onze pré-vacation retreat is dat ik een concept aanbiedt aan leidinggevenden waarbij ik in één dag tools aanreik die voor, tijdens en na je vakantie helpen de juiste stappen te nemen in ontspanning & te genieten in het moment.

COLLECT MOMENTS NOT THINGS.
BE INSPIRED
CAPTURE LIFE.
Maak kennis met een geheel nieuw & uniek concept en ervaar hoe je vakantie meer betekenis krijgt

HOE....?

 • het dagelijks leven achter je te laten
 • Je hoofd leeg te maken
 • Intenser te genieten in het nu
 • Lichamelijk en geestelijk te ontspannen
Live the in moment

WAT KUN JE VERWACHTEN

Hier is een idee van het programma dat afhankelijk aan de behoefte van de groep gewijzigd kan worden:

Vrijdag

 • Inchecken & Boarden om 08:30 uur
 • Flow Yoga
 • Relaxte flow meditation
 • Hoezo vakantie-stress
 • Flowfulness (life-coach)
 • Ayuvedische middag maaltijd
 • Flow wandel meditatie
 • Hoe overleef ik mijn vakantie + (presentatie voedingscoach)
 • Klank Didgeridoo Meditatie
 • Evaluatie van de dag
 • Departure & Vacation Goodiebag 4 a inspiring vacation!
CHOICES

LOCATIE: Landgoed Ulvenhart

Het idyllische landgoed

BEDOLVEN ONDER EEN DEKEN VAN GROEN

Landgoed Ulvenhart

Landgoed Ulvenhart ligt aan de vennen van de Strijbeekse Hei, verscholen achter een groep imposante beukenbomen.Landgoed Ulvenhart ligt even ten zuiden van Breda, net buiten het pittoreske Ulvenhout, het grenst aan het Ulvenhoutse Bos.

De groene omgeving nodigt uit voor het maken van wandeltochten in de natuur. De omgeving rondom het landgoed is zeker een Inspirerende omgeving, door de unieke sfeer in deze eeuwenoude gebouwen: een uitgebalanceerde combinatie van historische bouwmaterialen en hedendaags comfort. Deze authentieke uitstraling en niet-alle daagse omgeving zorgt automatisch voor inspiratie.

MaindFlow Business lounge
"Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover."

Mark Twain

Na deze DAG word je meer gewaar van je LICHAAM, GEDACHTEN & GEEST. De inspirerende en vredevolle omgeving draagt bij aan een gezonde EN EVENWICHTIGE balans tussen werk en prive. (resultaat DEFINIËREN en het doel wat het klant oplevert)

PRIJS

De all inclusive prijs voor deze dag is per persoon

 • All inclusive prijs € 650 excl. BTW (Normale prijs € 750)
Inclusief het boek: ontspannen voor dummies & vakantie Goodiebag.

Early bird discount van 10% als je voor 30 mei a.s. boekt!

Een aanbetaling van € 100 is vereist voor het reserveren van een plek. Het volledige bedrag dient 10 weken voor aanvang van de retreat voldaan te zijn*.

VOOR HET RESERVEREN VAN EEN PLEK OF VRAGEN EMAIL ONS: contact@maindflow.nl

Info: www.maindflow.nl

CHECK IN

*Annulering

We hopen dat je de vacation retreat kunt bijwonen, maar als er een reden is dat er onverhoopt iets tussenkomt neem dan notie van het volgende:

Als je niemand vind (in onderling overleg) die je plek kan innemen, neem dan contact met ons op zodat we naar een passende oplossing zoeken.

Anders zijn de kosten als volgt:

42 dagen voor de retreat - geen kosten (aanbetaling € 100)

42 - 28 dagen voor de retreat - 50% van de totale prijs

27 dagen voor de retreat - 100% van de prijs

TIMELESS

OVER MIJ

Mijn naam is Regillio Ellensburg. De afgelopen jaren is coachen een deel van mijn leven geworden die ik graag deel met anderen door o.a. het verzorgen van diverse opleidingen en workshops. Met mijn bedrijf MaindFlow biedt ik speciaal ontwikkelde in-company opleidingen aan. Waarbij bedrijven medewerkers in de gelegenheid stellen zich in Bedijfsmindfulness op te leiden. Het uiteindelijk doel is dat de mensen meer in het nu te leren werken, zodat ze met minder stress ervaren en meer vertrouwen krijgen in zichzelf waardoor ze nog beter presteren.

Cursisten leren emotionele intelligentie ontwikkelen en worden de leider van hun leven, omdat ze de verantwoordelijkheid van het leven in eigen hand nemen. We leiden onze cursisten op voor de rest van hun leven, door het geven van handvaten en lesstof op basis van wetenschappelijk onderzoek.

“Live Life"

"A good traveler has no fixed plans, and is not intent on arriving.”

Lao Tzu

ADVENTURE

T: 06 24538387

Postbus 1234

4600 AB Bergen op Zoom

HAVE A INSPIRING VACATION!

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.