Loading

167 Meter Över Havet Welcome to Activities Less Ordinary

NÄRA STADEN MEN SOM I EN ANNAN VÄRLD...

The Lodge har ett unikt läge med sina 167 meter över havet, mitt i skogen, men ändå bara ett stenkast från Malmö, Lund och Köpenhamn.

STORSLAGNA UPPLEVELSER I EN STORSLAGEN NATUR

Har du aldrig varit på Romeleåsen slås du snart av hur varierad naturen är. Av de stora mäktiga skogarna med allt från tall till bok, av de öppna ängarna och av de imponerande vyerna som ligger framför dig – du får hela Skåne på ett och samma ställe. Här finns för övrigt Skånes näst högsta punkt Romeleklint (175 m.ö.h) i närheten med sitt spännande landskap och med historier om jättar och troll.

LESS ORDINARY ADVENTURES

Med utgångspunkt från The Lodge kan du ta dig ut på flera spännande äventyr, upplevelser och utmaningar för såväl den mindre som den lite större gruppen. På "167 meter över havet" utnyttjar vi den fantastiska naturen runt The Lodge.

Calle Tempte driver 167 meter över havet, The Lodges eget aktivitetsbolag. Han står redo att ta er med ut i naturen på oförglömliga uppdrag!

"Ni har verkligen valt rätt plats för er konferens. På en av Skånes vackraste platser med underbar natur. Här satsar vi på aktiviteter i närhet till naturen, oavsett väder eller årstid. 5-kamp, Teambuilding, Mountainbike, GPS-utmaningar och mycket mer finns tillgängligt för er alldeles utanför knuten. Kontakta mig så hittar vi en aktivitet som passar just er grupp och som gör er vistelse än mer minnesvärd."

Less Ordinary Participants

Calle Tempte | 0708 60 62 67

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.