Loading

GLÄDJEN I EN VACKERT SERVERAD MÅLTID Servisen PILAR

Det tyska designföretaget Blomus presenterar PILAR; en helt ny kollektion stengods med tallrikar, skålar, muggar och kannor i matta nyanser av grått, grönt och vitt. PILAR är skapad av Nina Thöming, tysk designer på Flöz Design, och kollektionen hittar du på den svenska marknaden från och med februari 2018.

Servisen PILAR

Den perfekta servisen ska fungera vid alla tillfällen och den ska vara lätt att använda morgon, middag och kväll. Den ska ha en snygg design men samtidigt vara naturligt enkel; en diskret bakgrund till en vackert serverad måltid. Blomus nya servis PILAR, skapad av Nina Thöming på Flöz Design, har allt detta – och mer därtill. Tallrikarna, skålarna och muggarna i stengods går att stapla på varandra, så att du lätt och smidigt håller ordning i dina köksskåp. Kollektionen kommer i tre smakfulla, matchande färger.

Välj mellan Mirage Grey, Agave Green och Moonbeam

PILAR Espressomugg och fat, Mirage Grey
PILAR Espressomugg och fat, Agave Green
PILAR Espressomugg och fat, Moonbeam

Eller blanda alla färger för att skapa din egen kombination.

Vad är Blomus?

Blomus är intelligent, minimalistisk och funktionell design för det moderna hemmet. Det familjedrivna företaget Blomus grundades 1961 och har sina rötter i en stark tysk tradition, som värnar om hög kvalitet och gediget hantverkskunnande. Stor passion för vacker design, i kombination med de bästa materialen och de renaste formerna, är företagets drivkraft. Blomus är idag ledande inom inredning och konsthantverk – kända för sin tidlösa stil, som kan avnjutas i flera generationer.

Serien PILAR och BASIC från Blomus

Den här säsongen tar Blomus ett nytt kliv in i den moderna designvärlden genom att introducera en omfattande serie med helt ny vardagsdesign. Den nya kollektionen innehåller, bland mycket annat, mjuka kuddar i vadderad bomull och jute, ett brett urval av badrumsprodukter - och naturligtvis ett enkelt men elegant utbud av serviser, som passar in i Blomus mycket populära kökssortiment.

Serier MOON, EPOCA, PLANTA och STRIPE från Blomus

Hos Blomus finns dina favoritdetaljer till köket, vardagsrummet, badrummet och trädgården.

Är du intresserad av att veta mer om Blomus, kontakta en säljare nära dig.

Eller ring oss på 019-10 76 70. Vi finns också tillgängliga för dig på mejlen: kundtjanst@happynest.se

Created By
Henrik Sedell
Appreciate