Anniversaire Anne Strynckx - 70 ans

LIEFSTE Mama,

Je bent nu reeds 70 prachtige zomers jong.

Sinds een aantal jaren geniet je met volle teugen van een welverdiend pensioen samen met jouw mannetje. En al 4 jaar mogen we jouw, met trots in het hart, 'MAMI' noemen. Een titel die je met volle eer draagt en met veel liefde in het hart vervuld. Waarvoor een oprechte dank van ons familietje !!! We kunnen altijd op jouw rekenen en dat is heel erg fijn om te hebben.

Maar vandaag is het jouw verjaardag!

Een prachtige dag waar je ons opnieuw verwent met jouw aanwezigheid, aanstekelijke lach en gastvrijheid. En deze unieke dag mag dan ook gevierd worden met een leuk en uniek geschenk. Daarom wensen Katrien, Milou, Russel en mezelf je dan ook van harte te feliciteren en zouden je graag uitnodigen op een culinaire reis.

Tijdens jouw 70 ste levensjaar (datum naar keuze in 2017) nodigen we jouw en je ventje uit

in het culinaire restaurant L'AGATHOPÈDE te namen

L'Agathopède 23 Avenue de la Plante, 5000 Namur Reserveringen: +32 (0)81 57 00 23 info@agathopede.com

L'Agathopède

bestuurd door een jonge chef Carl Gillain, dankt zijn naam aan een Naams, oud en geheim broederschap van de 19e eeuw dat toen al vernieuwing bracht op gebied van keuken, en tot wie de beroemde Félicien Rops en de adel van die tijd ,toe behoorden. De associaties en de presentaties die de Chef voorlegt aan zijn gasten zijn verrassend en verfijnd.

DE MENING VAN GAULT&MILLAU OVER HET RESTAURANT L'AGATHOPÈDE

Carl Gillan is al langer dan een jaar aan het werk in dit prachtige Naamse hotel. En hij doet het schitterend! Hij heeft zijn eigen culinaire stijl meegebracht, een mix van technieken, smaken en akkoorden die de gasten een uitzonderlijke ervaring belooft - heel wat anders dan de balletjes in tomatensaus die je in de meeste hotels (en in sommige Naamse eethuizen) op je bord krijgt. We beginnen met gebrande ui met koffie, gevolgd door een op 63°C gekookt ei waarvan de lopende dooier mooi harmonieert met geraspte foie gras. Daarna pladijs met grijze garnalen en hazelnootboter, gevolgd door black angus met hoorn des overvloeds en zwarte rijst, allemaal perfect bereid. De mooiste verrassing komt op het eind: een combinatie van bloemkool, confituur van melk en kokosnoot. Dit is een jonge chef om in de gaten te houden! Hij krijgt dit jaar zijn tweede koksmuts - terecht.

Praktische info

L'Agathopède 23 Avenue de la Plante, 5000 Namur

Reserveringen: +32 (0)81 57 00 23

info@agathopede.com

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.