Loading

Barn En guide

Når bør bildene tas?

Vår anbefaling for de fineste bildene er at barnet ikke er yngre enn 14mnd, og kan gå stødig på egen hånd.

Hvorfor?

Bildene blir ofte finere og mer varierte når barna har blitt mer enn 14mnd. Da har de vokst av seg babyfasen som gjerne innebærer en del hender i munnen og mye sikling.

Barna skjønner også mer og har ofte lettere for å le av ting som skjer på avstand.

Kan man ta bilder før 14mnd?

Vi er ikke vanskelige, og bildene tas derfor når du ønsker. Det er greit å være klar over at vi opplever det som vanskeligere å ta barnebilder av barn som er yngre enn 14mnd. Ofte blir det litt færre smil på bildene av yngre barn, men hver fase har sin sjarm!

PRISER

Hva koster fotograferingen?

Barnefotografering koster 1790,-

Følger det noe med i prisen?

Med i prisen følger en visningstime med fotografen. Mer om våre visningstimer finner du i et eget avsnitt lengre ned.

Våre priser er delt opp slik at du betaler fotograferingen for seg, og deretter velger du selv hvilke produkter du ønsker. Slik velger du selv hva du ønsker å kjøpe av bildene.

Hva koster et bilde?

Et bilde har pris etter størrelse og utførelse, og varierer derfor veldig. Dette får du hjelp til på visningstimen. Se gjerne vår prisliste under.

Kan jeg kjøpe digitale bilder?

Vi har pakkepriser for digitale filer, les mer om dette i vår prisliste ovenfor.

FØR FOTOGRAFERINGEN

Hva bør foreldre tenke på før fotografering?

Klær

Vi anbefaler nøytrale farger. Unngå striper, ruter og logoer. Dette stjeler oppmerksomheten fra ansiktet. Det er også veldig fint med nakne armer og bein på de små. Det er også viktig at klærne passer godt på.

Skal jeg ha noe med?

Vi har ulike rekvisitter, benker, bamser, klosser osv, men dersom du vil ha med noe selv for et personlig preg er det bare kjekt!

Trenger jeg en plan?

Våre fotografer har dette som fulltidsjobb og er derfor veldig flinke på å se hva som kan fungere for hvert enkelt barn. Dere trenger derfor ikke tenke på det på forhånd, men kom gjerne med innspill dersom du har tanker/ideer.

FAMILIEBILDER

Kan jeg ta med søsken og/eller ta familiebilder?

Det er ikke noe problem å ha med søsken og familie på bildene. Da tar vi dette mot slutten av timen. Det er viktig å huske på at dette kan bli for mye for den minste, men som regel får vi tatt litt av alle sammen.

Hva skal jeg tenke på da?

Dersom det er små barn bør noen være med for å passe på søsken utenfor studio mens barnebildene tas. Vi setter på en film som søsken kan kose seg med i lekekroken vår.

Søsken får bli med inn i studio først når søskenbildene skal tas. Dette for å unngå sjalusi eller “kaos”.

Klær

Når det er flere personer på bildet er det viktig at klærne harmonerer sammen. Dette for å skape ro i bildet slik at ansiktene kommer i fokus.

Hva koster det?

Søskenfotografering: 360,- i tillegg til fotograferingen.

Familiefotografering: 400,- i tillegg til fotograferingen.

VISNINGSTIME

Visningstime

En kostnadsfri visningstime settes opp for å se en presentasjon av bildene med en av våre fotografer. Her viser vi bildene stort med musikk. Dette får vi tilbakemeldinger på som en veldig hyggelig opplevelse.

Her får dere hjelp og veiledning fra oss, samt rabatter på det dere ønsker å bestille. De to bildene som er inkludert i fotograferingen plukkes også ut på denne timen.

Denne timen avtaler vi etter fotograferingen.

Kan jeg se bildene på nett før visningstimen?

Noen ønsker å se bildene på forhånd. For 275,- får du tilgang til å se bildene på forhånd av visningstimen. Dette velger du selv etter fotograferingen.

BESTILLE TIME

Hvordan bestiller jeg time?

For å bestille time til fotografering: Ring telefon 51 88 14 00.

Kan jeg flytte timen?

Vi er veldig fleksible på flytting av timer. Barn blir syke rett som det er, vi tar derfor ikke betalt for timer som flyttes.

Barnet ble sykt samme dag/sov dårlig. Hva gjør jeg?

Dersom barnet ikke har en god dag er vi takknemlige dersom dere ringer oss og flytter timen! Å komme hit med et barn som ikke er i god form fungerer ikke. Vi trenger opplagte barn for å ta gode bilder.

Får jeg ny time dersom fotograferingen ikke går bra?

Dette hjelper vi deg med, vi ser fort om det er nødvendig. Det hender at barn må komme opptil flere ganger for å “varmes opp” til studio eller nye mennesker. Dersom vi gir oss i studio før det har gått 30 min betaler du ikke for ny time.

Vi har gjort dette hver dag i mange år. Dersom fotografen mener dere burde komme igjen så er det best å stole på han/henne.

Bruk en fotografmester - du ser forskjellen!

Hjertelig velkommen til oss!

Barnefotografene Marita, Henriette, Arild og Stine Lise

51 88 14 00

fotograf@hjelm.no

Created By
Studio Hjelm
Appreciate

Credits:

© Studio Hjelm