Loading

JORNADA 2018

DIA INTERNACIONAL DE LA POLIO

23 d'octubre de 2018

PÒLIO AHIR,

POSTPÒLIO AVUI.

I DEMÀ?

Ara fa ja més d'una dècada la realitat de les persones afectades Polio i PostPolio era desconeguda per part de les Administracions i Institucions sanitàries, inclús les mateixes persones afectades desconeixien l’origen de moltes de les afeccions que començàvem a desenvolupar.

Gràcies a la tasca de moltes persones anònimes afectades o no que han donat veu durant aquest temps mitjançant APPCAT i altres Associacions que s’han anat creant, també els afectats a través de les xarxes, volent intercedir amb les Administracions públiques i sanitàries. Actualment tots sabem que existeixen afectacions tardanes de la polio i Síndrome PostPolio que requereixen per part dels afectats un suport administratiu, sanitari-rehabilitador i social que continua sent molt insuficient.

Per aquesta raó i amb motiu del Dia Internacional de la Polio, la nostra associació APPCAT, creada amb la finalitat de donar suport i ajuts als afectats de Polio i PostPolio dins del territori de Catalunya, el proper dia 23 d’Octubre hem organitzat la Jornada per posar sobre la taula la situació en la que en el s. XXI es troba encara el col·lectiu d’afectats.

INFORMACIÓ

El termini d'inscripció finalitza el 15 d'Octubre de 2018.

Places limitades (aforament 300 places)

El café i el dinar a les Jornades seran servits per:

Catering ES BO (Tesiprat Serveis - Fundació Rubricatus)

INSCRIPCIO*

Per inscriure's a la Jornada Polio-PosPolio:

Accedeix a traves del següent link al formulari: link

També pots accedir a traves d'aquest codi QR:

fila zero*

Si no pots assistir però vols col·laborar amb APPCAT per que puguem continuar amb la nostra tasca, pots contribuir:

Accedint a traves del següent link al formulari: link fila zero

També pots accedir mitjançant el codi QR:

com arribar

Per a més informació sobre l'accés a l'Hospital de Bellvitge, feu clik en el següent enllaç: Hospital Universitari Bellvitge

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.