Klintsommer 2015

Tobias, Felix, Kristin og jeg var så heldige å få være sammen med Staffan, Winni, Nova, Line og Rasmus i det deilige sommerhuset på Klint på Nord-Sjelland helt i starten av juli. Været var varierende fra over 30 grader (da var det utrolig deilig dyppe seg i vannet nede ved Fiskerihavnen!) til litt over 10 og veldig mye vind. Jeg har faktisk aldri opplevd så mye vind hverken på Klint eller andre steder.

Vi bedrev mange ulike aktiviteter fra Boccia-spill (gutta ble riktig gode på det etter hvert) til krabbefiske (en dame fortalte oss at krabbene liker spekepølse) og besøk på Sjælland Sommerland. Der bedrev Kristin Colaspruting i verste Formel-1-stil da vi skulle spise. En frossen Colaflaske var den utløsende årsaken. Ellers har sommerlandet utviklet seg mye etter at vi var der en gang for 15-20 år siden. Et sympatisk sommerland med mange aktiviteter både for store og små - alt fra trampoliner til radiobiler og berg-og-dalbane. Alt betalt med inngangsbilletten. Gode steder til å grille og spise i tillegg til iskiosker og spisesteder.

Sjakk og iPad. Jeg spilte mye sjakk sammen med Felix som er en dreven spiller!

Mye god mat og drikke hører alltid med når vi er sammen!

Staffan har alltid mange prosjekter. Her lager han hylleblomstsaft.

Line kom på onsdagskvelden og det var veldig hyggelig! Her spiller vi Yatzy på maxi-ark.

Samling om iPaden. Nova hadde allerede sin egen iPad...

Å sitte på potte kan være en hyggestund...

Felix i lufta...

Staffan med en diskret reklame for sitt favorittprodukt "Miracle whip" i stedet for rømme og majones til det meste...

Felix spiller egentlig sjakk her...

Vi plukket jordbær på en gård i nærheten. Det var fine og gode bær men ikke så søte som vi er vant til.

Gutta var veldig flinke i bilen. Likevel nesten 10 timer på veien er lang tid. Vi måtte ha en del stopp - spesielt på det nye kjøpesenteret i Tanum. Der hadde de en dinosaurusutstilling og et innendørstivoli! Da vi stoppet på McDonalds på veien hjem uttalte Felix: Dette er livet...

Takk for en fin-fin sommeruke!

Created By
Atle Røijen
Appreciate

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.