Loading

KAMPANJE 20% rabatt på start-kit i november!

Kvinner eksponeres daglig for hundrevis av fremmedstoffer som er potensielt toksiske. Det er funnet tilsvarende i navlestrengblodet til nyfødte babyer. Fremmedstoffer i egenpleie, vaskemidler, tekstiler, sprøytemidler i mat og medikamenter gjør oss syke.

Stadig flere ønsker å ta grep. Men mange vet ikke hvor de skal begynne.

La oss vise deg en enkel vei.

Det er ikke alt vi kan kontrollere, men ta tak i de tingene du faktisk velger helt selv. Bytt ut egenpleieprodukter og vaskemidler. Start med det viktigste. Bytt tannkrem. Deo. Hudpleie. Sjampo. Eller kanskje kjøkkensprayen?

Hos dōTERRA finner du de viktigste produktene du trenger på ett sted og får det levert i posten. Enklere blir det ikke.

dōTERRA er kanskje mest kjent for sine rene, eteriske oljer som regnes blant de aller beste på markedet. Eteriske oljer er konsentrerte, potente plantestoffer som effektivt støtter både kropp og sinn på daglig basis.

Eteriske oljer kan du enkelt bruke til å støtte kroppen både fysisk og emosjonelt. Bruk dem i egenpleie, tannpleie og som effektive, men skånsomme rengjøringsmidler. Oljene gjør det enkelt og morsomt å legge om til en renere livsstil! Vi viser deg hvordan!

dōTERRAs produkter er utviklet med tanke på etikk, bærekraft og ikke minst trygghet for forbrukeren. Produktene skårer veldig bra på testene til EWG (Environmental Working Group) hvilket betyr at de er svært skånsomme både mot kroppen og miljøet.

Enkelt, trygt – og uten bindinger

Som fordelskunde av dōTERRA får du minst 25% rabatt på alle produkter du kjøper. Det er ingen kjøpsplikt, ingen automatiske abonnementsordninger som må avbestilles, og du kan si opp medlemskapet når du vil. Du får muligheten til å opparbeide deg ytterligere bonuser og rabatter dersom du ønsker.

Du får også tilgang til våre ressurser på nett, opplæring i trygg bruk av oljer, Facebook-gruppe fullspekket med nyttig inspirasjon og deling av erfaringer fra andre som har tatt fatt på reisen mot en renere hverdag! Å være fordelskunde betyr også mulighet til å delta på gratis events og rabatter på kurs.

Kampanjepris!

I november får du i tillegg 20% ekstra rabatt på startpakkene! Velg mellom disse:

Daily Habits Kit

Den perfekte startpakken for deg som ønsker en renere livsstil! Her finner du en super kombo med småflasker av de mest allsidige oljene + en håndfull av de mest populære egenpleieproduktene og kosttilskuddene.

Kitet inneholder: 5 ml hver av oljene lavendel, frankincense og sitron, samt oljeblandingene ZenGest (fordøyelse), OnGuard (immunsystem), og Balance (jording og indre ro). I tillegg finner du DDR Prime (kapsler for cellehelse og energi), PB Assist (doble kapsler med probiotiske bakterier), Deep Blue rub (lotion for ømme og stive muskler og ledd) og On Guard tannkrem (med lett blekende effekt). Kampanjepris kr 1517,- + frakt

Family Essentials Kit

Den ultimate startpakken med oljer som dekker hele familiens behov! 15 ml flasker med oljene lavendel, frankincense, peppermynte, vill appelsin, sitron, oregano og rosmarin, samt oljeblandingene ZenGest (fordøyelse), OnGuard (immunsystem) + diffuser (duftspreder), tomme vegetabilske kapsler (til innvortes bruk) og en flaske fraksjonert kokosolje til utblanding. Kampanjepris kr 2190,- + frakt

Basic Essentials Kit

En litt mindre startpakke med de mest allsidige oljene. 15 ml flasker med oljene lavendel, peppermynte, vill appelsin og sitron, samt oljeblandingene ZenGest (fordøyelse), OnGuard (immunsystem) + en flaske fraksjonert kokosolje til utblanding. Kampanjepris kr 1060,- + frakt

Essential Aromatics Kit + diffuser

Seks nydelige oljeblandinger for å støtte deg emosjonelt + en Petal diffuser (duftspreder). Du får blandingene: Forgive, Cheer, Motivate, Peace, Passion og Console. Kampanjepris kr 1976,- + frakt

Merk: Små variasjoner i pris kan forekomme, grunnet endring i valutakursen. Frakt: 18 Euro

Bli en del av Norges største doTERRA-team!

Snart 10 000 bevisste nordmenn har nå funnet veien til oss og det er plass til flere!

Dette innebærer ikke bare at du får tak i rene produkter på en enkel måte, du får også tilgang til ressurser som vil hjelpe deg på veien videre mot et renere liv. Vi coacher, inspirerer, motiverer og deler av vår kunnskap og erfaring.

Henriette Kalgraff er coach, feng shui-konsulent, yogalærer, driver inspiraliving.no og startet vårt dōTERRA-team, som er Norges største og raskest voksende.

Teamlederen vår Line Holdal er ernæringsterapeut, yogalærer og forfatter – og driver bloggen Lilalife.no som har fokus på paleoinspirert kosthold og ren livsstil.

Kraftmamma Vibeke Landsem driver Naturkilden.net og har flere års erfaring med bruk av eteriske oljer, blant annet i naturlig hudpleie.

Kristine Oddvin Andersen er kostholdsveileder og driver bloggen Tankekilden.no. Brenner for helhetlig helse, riktig ernæring og naturlig livsstil. Kurset i eteriske oljer til barn ved Aromedica og i medisinsk bruk av eteriske oljer ved Penny Price.

Om dōTERRA

dōTERRA ble grunnlagt i 2008 og navnet betyr “gaver fra jorden”. Ønsket var å tilby de reneste og mest potente oljene på markedet. dōTERRA samarbeider med et globalt nettverk av plantespesialister og dyrkere, og har som visjon å produsere så bærekraftig og etisk som mulig.

I tillegg til strenge teststandarder bruker dōTERRA kompetanse fra et vitenskapelig rådgivende styre som består av eksperter innen kjemi, mikrobiologi, botanikk, forskningsfag, fysiologi og ernæringsvitenskap. doTERRA har også et tett samarbeid med fagfolk innenfor det moderne helsevesenet i USA, verdensberømte medisinske institutter, klinikker og universiteter.

Ønsker du å bli med på reisen mot en renere livsstil, kontakt meg på skjemaet nederst på denne siden eller via e-post: kristine@tankekilden.no

Hilsen Kristine/tankekilden.no