Vinn Original Silicea för 3 månaders användning

Kisel

NYCKELN TILL NATURLIG HÄLSA OCH SKÖNHET

Kisel är en viktig mineral, näst efter syre är kisel det vanligaste elementet på jorden. Kiselsyra stärker bindväven, reglerar fuktbalansen och understödjer bildandet av kollagen, något som är basen för tjockt vackert hår, starka naglar och frisk hud.

Utmärkande för samtliga Silicea-produkter är att den innehåller en hög koncentration mineraliskt kisel i form av finfördelad kiseldioxid.

Kisel - nyckeln till naturlig hälsa & skönhet

tjockare hår med Original Silicea

Original Silicea för starkt och friskt hår, hud och naglar. Det kan Therese intyga efter att ha tagit det som tillskott i flera år. Och hon är inte ensam. Kunderna i hennes hälsokostbutik lämnar ofta Silicea-hyllorna tomma efter sig.

VINN SILICEA

Original Silicea - Sveriges mest sålda skönhetstillskott inom hår hud och naglar

För att vara med och tävla ska ni motivera varför just du ska vinna 3 månaders användning av Sveriges mest sålda skönhetstillskott för hår, hud och naglar.

Ni ska även svara på frågan; "Hur många användare är nöjda med Original Silicea"? (Svaret hittar ni på denna sida) För att tävla klicka på länken nedan, där finner ni även tävlingsregler.

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

Original Silicea är ett naturligt kosttillskott som innehåller kisel samt näringsämnen så som zink, mangan, selen och biotin. Original Silicea har funnits över 20 år på den svenska marknaden och togs fram för att kunna stärka sköra naglar och ge styrka och smidighet till håret och huden. Original Silicea innehåller inga konserveringsämnen och är ett helt naturligt kosttillskott.

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.