mama + me Helia Photography

TÄYDELLINEN ÄITIENPÄIVÄLAHJA HÄNELLE, JOLLA ON JO KAIKKEA

PAITSI IKUISIA MUISTOJA.

mama + me

Äitiys on mieletön asia. Se on tunteiden vuoristorataa ja jatkuvaa kasvua, mutta ennen kaikkea se on pyyteetöntä rakkautta omia lapsia kohtaan juuri sellaisina kuin he ovat. Tätä erityistä ja ainutlaatuista suhdetta haluan kuvata nyt sinulle. Äidin rakkaus on usein se, mikä jää omista arkikuvista varjoon ja taltioimatta. Tehdään se taltiointi ja hempeily nyt isosti!

Mama + me -kuvaukset järjestetään 21.5.2017 Helsingissä minikuvauksina Helia Photographyn uudella studiolla osoitteessa Linnankoskenkatu 10. Tämä erityinen teemakuvaus sisältää 70x50 kokoisen huikean ihanan printin seinällesi & 1 digikuvatiedoston valitsemastasi kuvasta. Saat 5-10 kuvan gallerian, josta valita lempparin. Lisäkuvamahdollisuus 30e/kpl. Äidin käytössä on tarvittaessa studion hempeä vaatekaappi, josta löytyy varmasti jokaiselle jotain. Saat tarkat stailausvinkit ja valmistautumisohjeet, jotta kuvauksestasi tulee erityisen ihana!

HINTA 170

Varaukset info@heliaphotography.fi / 0400261513

xx Helianna

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.