Boudoirdag 19 mars

Oavsett vem du är och hur du ser ut är du unik och vacker. Det här är en dag för dig, en dag när du får känna dig lite extra vacker och ompysslad. En dag när du får vara med om en häftig upplevelse! Oavsett utseende, klädstorlek och hangups är du helt fantastisk och det är exakt det vi ska fånga på bild. Hur snygg du är!

Du kan ge bort bilderna i present till någon du tycker om, men du ska göra fotograferingen för din egen skull. För att du är du och att du är vacker!

Vad ingår?

  • Konsultation över telefon eller mejl
  • Fotografering - 45 min med fokus på bara dig!
  • Makeup av en proffessionell makeupartist
  • En fördrink samt lätt snacks
  • Ett fint hotellrum i gamla stan i Stockholm
  • En bildvisning i efterhand när du får komma till min studion och se på bilderna vi tagit samt ta del av förmånliga rabatter.
  • Ett dragspelsalbum med bilder som du kan behålla själv eller ge bort i present,

Pris: 2900 kr

Förskottsbetalning med möjlighet att dela upp det på två!

Dragspelsalbumet är ett 15x15 album med 14 bilder i storleken 10x12 med passepartout. När man öppnar albumet väcklas det ut likt ett dragspel och man kan ha det uppställt på ett coffeetable. Det är beige med en rosett som håller ihop albumet. Väldigt fint som gåva eller bara att spara själv för att njuta av!

Vilka är vi?

Elin, en fotograf som älskar kärlek, bus och ögonblick! Vi tar sensuella, snygga och personliga bilder på dig och har roligt samtidigt. Vi slår på en spellista på spotify och fokuserar på dig! Du har möjlighet att låna brudslöjor, kimonos, morgonrock och annan fin rekvisita. Allt visas på plats i förväg!

Linda är en utbildad makeupartist som älskar att ta fram det naturligt vackra hos sina kunder. Med hennes hjälp kommer du att känna dig extra vacker men samtidigt behålla dina egna fina och unika drag.

Det kommer bli en väldigt speciell dag och upplevelse att minnas för livet!

Häng på! Det kommer att bli superkul!

Vi vill såklart träffa dig! Du som tycker att det här låter som en fantastiskt rolig och spännande grej. Du som vill utmana dig själv och få en riktig ego boost. Du är snygg!

Det finns sex platser och först till kvarn gäller, när din betalning är gjord är din plats bokad.

Credits:

Elin Selin

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.