Loading

Terug in Zuidelijk Afrika Zuid Afrika - Botswana - Zimbabwe

Een gevariëerde reis vol van onvergetelijke indrukken

Wij mochten weer afreizen naar het zuiden van het unieke continent Afrika. Het werd een prachtige, intensieve reis wij in samenwerking met onze lokale agent perfect vorm hadden gegeven. En zodoende kunnen wij u telkens weer verrassen en inspireren! Wij verkopen namelijk graag reizen om vast te houden!

Alle foto's en video's zijn door onszelf gemaakt, dus zouden ook door u gemaakt kunnen zijn...! All Unique Rights Reserved ... :-)

Van de Big Five - of liever Big Six - tot groots natuurspektakel, van ruige wegen tot de gebloemde tuinroute tussen Kaapstad en Port Elizabeth. We verbleven in de meest luxe, unieke en kleinschalige hotels, tented camps en lodges! Uiteraard telkens voorzien van verrassende culinaire hoogstandjes en de mooiste wijnen uit Zuid Afrika.

Wij zijn weer up-to-date waardoor wij samen met onze lokale agent u altijd de mooiste reizen aan kunnen bieden! Wij willen jullie via deze weg een korte impressie geven van onze reis. Voor meer informatie over reizen naar dit deel van Afrika, aarzel niet contact met ons op te nemen.

Wij adviseren u graag

Ontdekken op het land

Wat is Afrika zonder échte ruige safari's? The Big Five!

De mooiste game drives in adembenemende en uitgestrekte gebieden.

Ontdekken vanaf het water

Onvergetelijke boottochten over rivieren zoals de Zambezi, maar ook op zee bij Hermanus op zoek naar de Zuidkaper!

Ontdekken vanuit de lucht

Uiteraard mocht een spectaculaire helikoptervlucht niet ontbreken, maar wat te denken van een heteluchtballon? Vanuit de lucht zien bepaalde gebieden er zo anders uit, heel indrukwekkende observaties.

Ontdekken met onze zintuigen

Overal culinair genieten! Van een avontuurlijk en romantisch Boma-diner rond het knetterende vuur tot culinaire hoogstandjes in de omgeving van Stellenbosch.

Ontdekken van de mooiste plekken

Zo kwamen we op de meest bijzondere locaties en verbleven we in unieke en kleinschalige (onontdekte) hotels, lodges en tenten. Wat zijn wij verwend!

Neem hieronder een kijkje naar een kleine selectie van ons foto's en filmpjes (iPhone, dus hier en daar 'schokkende' beelden).

Veel kijkplezier!

Nog een aantal hoogtepunten met bewegende beelden

Credits:

© 2019 by Kajoki.nl De Mooiste Reizen .nl Terry van den Berg & Helene Hammerstein Text en photography All Rights Reserved.