LIVSPROGRAMMETS INSAMLING LENA BAGGES DRÖMSKIVA SOM SKA HJÄLPA FLERA MERA med hela hälsan!

Den som alltid hjälper andra och sätter sin största dröm åt sidan är värd att få sin dröm uppfylld!

LENA BAGGES DRÖMSKIVA

Lena Bagge Lindström jobbar som kyrkomusiker i Svenska kyrkan, Nordingrå församling och har under många år förärat oss sin röst i olika sammanhang. Från kyrka, bönhus och gospelscener har hon, både i sina soloframträdanden och med sina körer, fått människor att njuta av hennes sång. Hon leder och inspirerar i Nordingrå kyrkokör, SoulChildren Nordingrå/Soulteens, Höga Kusten Gospel och Bjärtråkören. Hon sjunger också i Örnsköldsviks kammarkör. Lena Bagge har varit inblandad i många spännande samarbeten under åren som gått. Hon har arrangerat Gospelfestival och konserter, samarbetat med bland annat Pianist & Gospel sångaren PerErik Hallin, den eminenta artisten Titti Sjöblom med sin Ehrling Eliasson, pianisterna Daniel Stenbaek och Fredrik Wide, prinsbröllopssångaren Samuel Ljungblad, komiker, skådespelaren och programledaren William Spetz, Piafdrottningen Annika Winhagen, sångaren och skivbolagsdirektören Erik Linder, norrländska countrydrottningen Jessica Falk, operasångaren Mikael Stenbaek, pianisten, arrangören och studiomusikern PärÅke Stockberg , Nordingrås eget rockband Blackbush och i uppskattad duett med Tommy Sjölander tillika åtskilliga körsångare många fler härliga musiker runt om i länet,landet och världen. Vi har fått magiska musikupplevelser från Lena tillsammans med hennes familj, sönerna Emanuel Bagge och Andreas Lindström- med direkt nedärvda talanger. Med Lena står hennes man Thomas, som oftast ingår i hennes kompband.

Hennes kärlek, gästfrihet och hjälpande hand går inte att ta fel på och har betytt mycket för många. Hennes öppenhet och livsglädje är sann inspiration för oss andra. Hon tvekar aldrig att hjälpa människor i nöd och haft asylsökande boende hos sig men också öppnat sitt hem för musiker och artister att övernatta efter konserter.

Nu startar insamlingen för att förverkliga Lenas stora dröm om en egen skiva och intäkterna från skivan kommer att delas mellan kostfonden och Livsprogrammet. En viktig insamling inte bara för Lena men också för kommande generationer då insamlade medel skall gå till forskning om betydelsen och relationen mellan kosten och cancer. Intäkterna kommer också att gå till föreläsningar i skolor om beroendesjukdomen i allmänhet men sockerberoende i synnerhet just som förebyggande åtgärd för kostens betydelse för människors hela hälsa.

TOTAL KOSTNAD FÖR HELA PROJEKTET 180 000 KR MED LENA BAGGES DRÖMSKIVA - INSAMLINGSPERIOD 5 APRIL - 31 MAJ

Donera gärna via swish 1230426775 och märk då din donation med Lena Bagges drömskiva

Lena Bagges dröm om att få ge ut en skiva ger föreningen Livsprogrammet möjligheten att få ge tillbaka till en kvinna som hjälpte föreningen att se dagens ljus för drygt ett år sedan.

Lena Bagge och Tommy Sjölander sjunger Counting Miracles i Nordingrå Kyrka!

TOTAL KOSTNAD FÖR HELA PROJEKTET 180 000 KR MED LENA BAGGES DRÖMSKIVA INSAMLINGSPERIOD 5 APRIL - 31 MAJ

Donera gärna via swish 1230426775 och märk då din donation med Lena Bagges drömskiva

LENAS DRÖMSKIVA SKALL HJÄLPA FLERA MERA!

Föreningen Livsprogrammet och dess grundare Camilla Näslund med vänner vill nu ge tillbaka till Lena Bagge Lindström genom att förverkliga hennes stora dröm i livet om att spela in en egen skiva. Lena har gjort en stor livsstilsförändring genom att sluta med socker och gluten i kosten för att ge sig själv de bästa förutsättningarna vad gäller hälsan. Vi ser att Lenas val också inspirerat andra att tänka mer på sina egna val vad gäller hela hälsan. Föreningen Livsprogrammets grundare Camilla Näslund har även stöttats av Lena Bagge i sin rehabilitering och detta har i sin tur gjort att Camilla idag kan vara aktiv i sitt engagemang i föreningen och hjälpa flera mera i sin roll som hedersmedlem.

TOTAL KOSTNAD FÖR HELA PROJEKTET 180 000 KR MED LENA BAGGES DRÖMSKIVA - INSAMLINGSPERIOD 5 APRIL - 31 MAJ

Donera gärna via swish 1230426775 och märk då din donation med Lena Bagges drömskiva

Ur Lena Bagges Dagboksanteckningar 5 April 2017:

Sårbar, Fragile med artisten Sting och Stevie Wonder. För mej är den underbar i alla fall. Att lyssna på, idag och alla dagar. I bön i tillit i nöd och glädje vänder jag mej. Jesus, som öppnat vägen för alla människor in i Livet med stort L, är min vän i sårbarheten, vännen som jag aldrig i livet vill vara utan. Gud är med mig. På sångens vingar lever, andas, jobbar och rör jag mig ständigt. I rådgivning, övning, fundering och utövandet. Med andra och på egen hand. Fint att få, stort att kunna. Att jobba med det lilla i det stora.

Jag fick diagnosen bröstcancer 2012 och genomgick tre operationer (de tog för lite två gånger) Cellgifter och strålning blev behandlingen,som startade 5 månader efter diagnos. Sen september 2013 är jag åter tillbaka i heltidsarbete. Jag får ofta frågan - hur mår du, egentligen...

Då vill jag bara svara : -"Det är ok. Det funkar att leva. Jag mår oftast bra, men som skit ibland, i både kropp och själ, men jag är glad jag kan jobba heltid och sjunga lite på fritiden". Det händer att jag blir mer detaljrik än så. Då gör jag mina medmänniskor ledsna. Det vill jag inte. Var tredje månad är det dags för en "genomlysning" igen. Proceduren är provtagning, röntgen CT hals/thorax/buk. Läkarbesök veckan efter ger mig svar vad som gäller i fortsättningen. Efter den senaste kollen i januari 2017, behövdes uppföljning. Både rutin och lite extra koll på något man sett. Så i slutet av mars 2017 gjorde jag en ny röntgen. Idag 5 april ska jag på läkarbesök i Sundsvall. Klart jag tänker: "-är det nu dags att få besked att "min" förhatliga bröstcancer (2012) har utökat sej?" Fakta: Faktum har jag jag vetat om i snart två år. Kroniskt cancerbärare är jag, med än så länge, bara små metastaser på revben och sittben. Bara att acceptera. Antihormonmedicin hjälper att hålla emot. Så jag tar ett litet "skitpiller" om dagen och behöver därför få skelettstärkande intravenöst en gång i halvåret. Blir det spridning eller att det jag redan har ökar i storlek så får jag ta cellgifter.

Lena Bagge sjunger för föreningen Livsprogrammet under "En kväll av kärlek" ackompanjerad av pianisten Fredric Wide.

TOTAL KOSTNAD FÖR HELA PROJEKTET 180 000 KR MED LENA BAGGES DRÖMSKIVA - INSAMLINGSPERIOD 5 APRIL - 31 MAJ

Donera gärna via swish 1230426775 och märk då din donation med Lena Bagges drömskiva

Erik Linder har vid ett flertal tillfällen samarbetat med Lena Bagge tillsammans med pianisten Fredric Wide och blir också projektledare för projektets genomförande på uppdrag av föreningen Livsprogrammet.

Erik Linder är inte bara en flitigt anlitad och uppskattad artist och sångare. Han driver flera bolag med management, event, mediaproduktion och webbproduktion som några av tjänsterna och har lång erfarenhet från musikbranschen med bl a management för andra artister, egen medverkan i Talang, Diggilooturnen och Melodifestivalen.

TOTAL KOSTNAD FÖR HELA PROJEKTET 180 000 KR MED LENA BAGGES DRÖMSKIVA INSAMLINGSPERIOD 5 APRIL - 31 MAJ

Donera gärna via swish 1230426775 och märk då din donation med Lena Bagges drömskiva

JAN JOHANSENS VIDEO PRODUCERAD AV ERIK LINDER OCH GRANDER MEDIA

EVELINA OLSENS VIDEO PRODUCERAD AV ERIK LINDER OCH GRANDER MEDIA

PROJEKTINITIATIV:

I projektets kostnader ingår:

 • Produktion av full längds cd med Tilia records
 • Avgifter för plattformar online
 • Design & foto av omslag
 • Studiotid inkl repetition
 • Arvode & resor för artister, musiker och tekniker vid inspelning & releasekonserter
 • Mastring och efterarbete inkl tekniker och producent
 • Projektledning & organisering
 • Sångcoach innan inspelning
 • 2 Releasekonserter Stockholm & Kramfors
 • Marknadsföring
 • Sockerfri & glutenfri Mat & logi för samtliga under hela inspelningen
 • Servicepersonal under inspelningsveckan samt transporter

Lena Bagges Drömskiva kommer att säljas ONLINE i Livsprogrammets Webshop samt under konserter och event. Förhandsförsäljningen startar så snart insamlingen är avslutad. Intäkterna av Lena Bagges drömskiva delas mellan Kostfonden och Föreningen Livsprogrammet till "öronmärkt" forskning om kostens betydelse för cancer och Livsprogrammets utbildningsverksamhet om beroendesjukdomen.

TOTAL KOSTNAD FÖR HELA PROJEKTET 180 000 KR MED LENA BAGGES DRÖMSKIVA - INSAMLINGSPERIOD 5 APRIL - 31 MAJ

Donera gärna via swish 1230426775 och märk då din donation med Lena Bagges drömskiva

Tack för ditt stöd och dela gärna denna insamlingssida i sociala medier. Uppdateringar om insamlingen kan du följa på Livsprogrammets Facebooksida varje vecka!

TACK FÖR DITT STÖD!

Föreningen Livsprogrammet

Created By
Föreningen Livsprogrammet
Appreciate

Credits:

Bilder av Patrik Melander, Camilla Näslund och Emanuel Bagge

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.