Loading

Kunst, kiezel en klei 2019 Nieuwsbrief

Je kan je inschrijven voor de volgende editie van Kunst,Kiezel en Klei! De overzichtstentoonstelling in kasteel Ammersoyen zal bijna 3 maanden duren! Het kasteel wordt in die periode drukbezocht (vorig jaar 10.000 bezoekers). Dus meld je aan als je jezelf op de kaart wil zetten. Doe je voor de eerste keer mee? Stuur eerst even een mailtje naar info@kunstkiezelklei.nl.

Er gaat iets bijzonders gebeuren in de Bommelerwaard. In 2019 is deze unieke streek het podium voor Cultuurfestival Bommelerwaard.Drie maanden lang (van 1 juni t/m 14 september) zijn er evenementen rondom cultuur, natuur en kunst. Het belangrijkste doel: verbinding brengen, in de breedste zin van het woord.Dompel je onder in al het moois dat de Bommelerwaard te bieden heeft: openluchtfilmvertoningen, dansvoorstellingen, een theaterwandeling, tentoonstellingen en concerten op bijzondere locaties.Of fiets of wandel speciale routes en ontdek de schatten en historie van deze bijzondere regio. Kortom: Wees welkom bij het Cultuurfestival Bommelerwaard 2019.

Nieuwjaarsbijeenkomst 2019 bij Bert van Zeelst

KOM IN DE KAS - 6 APRIL 10-17.00 UUR. Er is ruimte in Zuilichem, Nieuwaal & Gameren bij een 7 tal bedrijven voor een beperkt aantal kunstenaars om te exposeren in de kassen. Je kunt je aanmelden tot eind januari via jwk@veilingzaltbommel.nl. Bij voldoende animo zal er een een bijeenkomst worden georganiseerd en zullen de kunstenaars over de verschillende bedrijven worden verdeeld.

Credits:

Created with images by RhondaK Native Florida Folk Artist - "untitled image" • Hans - "wood painted rods"

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.