Loading

LavAzza koffie voor de laagste prijs in Nederland Just swipe

Lekkere Italiaanse kwaliteits koffie en extra voordelig. Andere shops roepen dat ze de “goedkoopste” zijn met Lavazza koffie.

Wij zijn het.

Zoet en aromatisch

Qualità Oro is een selectie van uitgesproken zoete, 100% fijne Arabica-koffiesoorten. Een intense, aromatische melange voor echte koffiekenners. Geschikt voor alle koffiesystemen.

ORO bonen kilo € 12,49

Doos a 6 kilo € 74,94

Rijke smaak, volle body

Voor wie van een optimale start houdt, met alle ENERGIE en KRACHT die koffie kan bieden, verenigt LAVAZZA QUALITÀ ROSSA de smaak van de fijnste Arabica-bonen met de body van de beste Robusta-koffies. Een melange met een volle body en een rijk smakenpalet. Geschikt voor alle koffiesystemen.

ROSSA bonen kilo € 9,79

Doos a 6 kilo € 58,74

Zoet en zacht

De Caffè Crema Dolce is een topkoffie uit hun rijke assortiment. Deze koffie is zoetig en fluweelzacht, vandaar de benaming Dolce.

Dolce bonen kilo € 9,79

Doos a 6 kilo € 58,74

De klassieker, zacht

Lavazza Caffè Crema Classico is een authentieke Italiaanse koffie van 70% Arabica en 30% Robusta koffiebonen. Het perfecte evenwicht tussen kracht, aroma en romigheid.

Classico bonen kg € 9,79

Doos a 6 kilo € 58,74

Romig en aromatisch

Koffiemelange met een intense en aromatische smaak en een lang blijvende, stevige 'crema'.

CREMA bonen kilo € 9,79

Doos a 6 kilo € 58,74

Intens en fluweelzacht

Het beste aroma voor wie van het pure genot van een espresso houdt. Smaak: geurig, aromatisch. Gebruik: ideaal voor espresso en “caffè lungo“

espresso bonen kg €12,99

Doos a 6 kilo € 77,94

Verzendkosten t/m 9 kg - €6,75 in Nederland