Loading

Gravid GUIDE INFÖR DIN GRAVIDFOTOGRAFERING

När är bästa tiden för en gravidfotografering?

Det är mellan vecka 32-35 men man kan självklart ta det före eller efter. Det beror ju helt på hur man mår. Men mellan vecka 32-35 så har man fått den större magen och man är inte så tung som man kanske känner sig när man är i vecka 36-38.

Vad är det för bilder du tar under en gravidfotografering?

Det är på high key och low key bilder jag tar på vit och svart bakgrund. Magen i fokus. Din siluett och form under graviditeten. Vackra bilder där vi får fram skuggorna och leker med ljuset. Bilder du kommer uppskatta att du tog.

Jag brukar dela upp det:

  • Svart bakgrund med lek med ljus, skuggor och former
  • Vit bakgrund med siluettbilder och high key
  • Beige eller ljusgrå bakgrund med porträtt/fineart med lite konstnärlig touch

Gå in på hemsidan under Bildgalleri för att se mer bilder.

Vad ska man ha med sig?

Här är lite idéer och förslag. Man ska ha fina underkläder i både vitt och svart. Svart och vitt linne samt svarta tights/leggings är bra. Har man någon klänning som sitter åt runt magen, ta med. Har man någon fin kimono, ta med. Spetströja som sitter åt, ta med. Likaså snygga slitna jeans. Låna gärna en vit skjorta av mannen med och ta med.

Vad kostar en gravidfotografering?

En gravidfotografering kostar 950 kr men då ingår inga bilder. Det köper du till sen.

Vad ska man tänka på innan?

Man ska inte ha åtsittande byxor på magen innan för att undvika linjer och märken på magen. Tänk på att ha snygga naglar innan. Undvik även tighta strumpor innan för att undvika att man klämmer och får märken på anklarna.

Se mer bilder inne på hemsidan. Det är bra om man funderar och tittar ut lite vad det är man vill ha och göra innan så jag får en visuell idé på vad ni vill ha.

Created By
Fotograf Suzanna K
Appreciate

Credits:

Fotograf Suzanna K