Beauty and the Beast Door de ogen van Joelle Spauwen

Joelle doet de opleiding visuele communicatie op Hogeschool Zuyd te Maastricht. Momenteel zit ze in haar derde leerjaar en momenteel loopt ze stage bij Baadjou (Concept, Film & Creation)

Vroeger vond ik het altijd leuk om films te kijken. En vooral dan vooral Disney films, omdat je hier je eigen fantasie kunt laten gaan en alle sprookjes zijn betoverend.

Films vind ik sowieso leuk om te zien. Hoe meer film je kijkt, leer ik zelf ook meer over montage en zie ik dingen in de montage die bijvoorbeeld beter kunnen. Op school hebben ze gezegd dat het belangrijk is dat je films kijkt, daarom ga ik ook regelmatig naar de bioscoop. Dit soort huiswerk vind ik natuurlijk niet erg!

Daarnaast ga ik wel een aantal keer naar Disney land Parijs. Disney blijft gewoon altijd leuk voor jong en oud, en tegenwoordig maakt Disney alle films zo realistisch. Disney haalt het kind in jezelf weer naar boven en het brengt herinneringen van vroeger naar boven.

Omdat Disney nu bezig is met het verfilmen van de oude tekenfilms. Wil ik natuurlijk altijd de nieuwe echte versie kijken. En vandaag ga ik dan eindelijk Beauty and the beast kijken. Natuurlijk heb ik gereserveerd voor een plekje!

De details die in deze film zitten zijn fantastisch!

De personages lijken allemaal net echt! Daarnaast kijk ik deze film in 3D. Normaal is 3D alleen maar scherpte/diepte, maar nu heeft Disney echte 3D effecten toegepast wat de film nog realistischer maakt.

Zelfs Gaston lijkt komt heel goed overeen als uiterlijk. Disney heeft de originele liedjes gebruikt uit de oude film. Met hier en daar een verbetering natuurlijk, maar ze nemen je echt mee in de film. Tijdens de film kreeg ik zelfs kippenvel!

Het Beast is zo mooi en realistisch gemaakt, zoals in de tekenfilm. Alle details kloppen. Ik wil niet weten hoeveel werk hierin heeft gezeten, niet alleen op digitaal gebied, maar ook de kleding en anderen details.

Deze film is fantastisch! Echt de moeite waard en zeker in 3D kijken. De acteurs passen zo goed in hun rollen. Alles is tot in de puntjes uitgevoerd! Enigste minpuntje is dat soms de camera te snel rond beweegt waardoor je de omgeving niet scherp ziet, maar voor de rest is het een fantastische film. Disney heeft het weer geflikt. Ik wil de film snel weer zien!

Created By
Dirkje Purnot
Appreciate

Credits:

Created with images by Recklessstudios - "editing video computer"

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.