Loading

Cake Smash LITE INFO - 1 års fotografering MED TÅRTA

Vad kostar en Smash the Cake och vad ingår?

En cake smash kostar 1300 kr och det som ingår förutom tiden är en tårta i standard storlek samt en massa ballonger till bakgrunden. Vill man ha något extra som pom poms eller annat så får man ta med det själv. Digitala filer eller produkter köper man sedan utöver.

Tar man 1 års porträtt med?

Ja, absolut, man använder ca 15-20 minuter först till porträtt och sedan är det dags att kladda med tårtan.

Färgtema

Detta bestämmer vi tillsammans. Vi väljer 1-2 färger som ballonger, tårta och kläder går i som en röd tråd.

Tips inför sessionen

TIPS! Låt barnet kladda mycket hemma veckan innan och applådera och var glad åt bravaderna med kladdet. Detta kommer hjälpa under tårtsessionen i studion då inte alla barn är så glada i att kladda tårta som man kan tro. Det kan vara läskigt att göra det med en främmande människa med kamera och sedan blixtar. Som att sitta på en scen inför publik. Sedan finns de dem som ÄLSKAR det.

Bli INTE besvikna om ert barn inte tycker det är roligt. Det är så OLIKA från barn till barn. Varje session är UNIK och kommer bli ett underbart minne oavsett.

Att ta med majskrokar, napp och smörgåsrån kan vara bra, för OM det inte alls skulle vara populärt med tårtan så har man lite back up att kunna sticka ner i tårtan för att få barnet lite mer intresserat.

Tårtan

Tårtan är gjord av snällare ingredienser för en 1 åring från ett riktigt bageri som jag har ett samarbete med. Det är mestadels smörkräm och sockerkaksbotten. Meningen är inte att barnet ska äta sig helt mätt på tårtan. Den ska vara rolig att kladda med, smaka på och se bra ut på bild.

Det är viktigt att säga om barnet är allergiskt. Tårtan kan göras helt utan mjölk och även helt utan ägg.

Kläder

Jag lånar ut tyllkjolar i olika färger, samt volangdressar och pärlhalsband, kronor och pannband till cake smash sessionen. Men det är jättefint att ha en vanlig klänning med. Däremot har jag inte mycket till pojkar. Där rekommenderar jag jeansshorts, finbyxor med upprullat vid benen eller hängslebyxor. Jag har små slipsar och flugor till utlån. UNDVIK för mörka kläder. Beige, pastell, ljust, jeans blir alltid bra. Vi planerar detta tillsammans.

Boka in nu så får du en länk med mer info inför planeringen. :)

mail: fotograf@suzannak.se
Created By
Fotograf Suzanna K
Appreciate

Credits:

Copyright Fotograf Suzanna K Inga bilder får kopieras