«Βόμβα Μεγατόνων» με Ασημάκη ο Α.Ο.Σ.! του κωστα μπαζιργιαννη

Το καλύτερο το φύλαγε για το τέλος ο Α.Ο.Σ., ο οποίος λίγες ημέρες πριν την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας προχώρησε στην απόκτηση του Γιώργου Ασημάκη!

Η μεταγραφή του Σερραίου καλαθοσφαιριστή αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες όλων των εποχών που έχουν πραγματοποιηθεί στη διοργάνωση της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Αναμφίβολα, το «τριφύλλι» μετά από αυτή τη σπουδαία προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό του έχει κάθε δικαίωμα να κοιτάζει ψηλά, αφού ο Ασημάκης είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης, δεινός σκόρερ (ο παραγωγικότερος καλαθοσφαιριστής την αγωνιστική περίοδο 2015-16 στη διοργάνωση της Β' Εθνικής [489π., 17,5 μ.ο.] και 7ος σκόρερ στην ιστορία της κατηγορίας)) και μπορεί να γίνει ο μέντορας των νεαρών αθλητών του Α.Ο.Σ.

Ο 33χρονος φόργουορντ είναι εξαιρετικός χαρακτήρας -εντός κι εκτός γηπέδων- έχοντας χαράξει μία άκρως επιτυχημένη πορεία στο χώρο του μπάσκετ ως παίκτης της Α.Ε.Σ., των Ικάρων, του Αίαντα Ευόσμου, του Ορφέα Νέου Σκοπού του Πιερικού/Αρχέλαου Κατερίνης και της Ασπίδας Ξάνθης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ασημάκης τα τελευταία χρόνια ασχολείται ως παράγοντας με τον Α.Ο.Σ. (ανδρικό τμήμα και ακαδημίες) και αυτό το γεγονός μέτρησε σημαντικά στην απόφασή του να επιστρέψει στις Σέρρες και να ενισχύσει το «τριφύλλι» απορρίπτοντας προτάσεις από συλλόγους της Β' Εθνικής.

Ο προπονητής των «πράσινων» Γιάννης Μπουτάκογλου πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον ερχομό του χαρισματικού παίκτη στον Α.Ο.Σ. και τώρα πρέπει να μοντάρει καλά το υλικό που έχει στα χέρια του, έτσι ώστε η σερραϊκή ομάδα με μπροστάρη τον «Ασήμ» να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.metrosport.gr

Created By
SerresBasket 2008
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.