Loading

JOululaulukurssi Hyvää mieltä, laulun iloa.

Meillä oli lapsena perheessä kielto: joululauluja ei saanut alkaa soittaa ennen lokakuun alkua. Niinpä me sisareni kanssa sitten salaa jo syyskuun puolella kaivoimme joululevyt esille ja annoimme Mahalia Jacksonin täyttää olkkarin: Silent Night, Holy Night...

Joululaulut kuunneltiin tuolloin vielä vinyylilevyiltä, jo taaperona nojasin levysoittimeen ja osasin kääntää levyä, levyn puolet oli äiti merkannut kuvilla tunnistettavaksi: toisella puolella härkä ja toisella puolen kuusi.

Joululaulut tuovat joulun.

Vanhempana ihastuin amerikkalaisiin joululauluihin ja keräsin teini-iässä kattavan kokoelman joululevyjä Mario Lanzasta Stevie Wonderiin. Ja mitä kuuntelin, sen myös lauloin.

Minusta kehittyi joululauluihminen.

Kuusen tuoksua, villasukkia, lämmintä yhteiseloa, laulun iloa... Joululaulukurssi tarjoaa hyvää oloa niin luonnolle, äänelle kuin kehollekin.

Joululaulukursseilla lauletaan tuttuja ja tuntemattomampia lauluja ja saatetaanpa luoda uusiakin sävellyksiä. Lauletaan yhdessä ja yksin, joululaulujen ohella mukana ovat Luontolaulusta tutut elementit, hengittelyt, rentoutukset ja hyräilyt, ulkonakin saatetaan poiketa sään salliessa.

Aiempaa laulu- tai muuta musiikkikoulutusta et tarvitse. Laulu kuuluu kaikille ja kurssin sisältö suunnitellaan osallistujien mukaan. Kaikki kurssit sisältävät sekä ryhmä- että yksilöohjausta.

Jaettu ilo on suurempi ilo. Joululaulukurssit päättyvät pienimuotoiseen esitykseen.

Kaikki joululaulukurssit päättyvät pienimuotoiseen esitykseen.

Joululaulukurssit ovat osa yritykseni SoundByNature Oy:n toimintaa. Olen kerännyt Suomen kansan vanhoja joulurunoja vuosisadan vaihteesta taaksepäin, osa on sävelletty lauluiksi, osa odottaa vielä laulajaansa. Joulukonsertit ovat vuosien saatossa olleet erikoisalaani. Olen esittänyt, tuottanut, säveltänyt ja ohjannut lukemattomia konsertteja niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Joululaulukurssit taitavatkin olla ensimmäisiä laatuaan Suomessa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

T: Sanni

Ohjaaja Sanni Orasmaa on Suomen ensimmäisiä korkeakoulutettuja Green Care - ohjaajia ja äänenkäytön harjoittamisen ekspertti 20 vuoden ajalta. Sannin toukokuussa ilmestynyt kirja Luonnon aika - Rentouttavia hetkiä luonnossa kannustaa löytämään ja vahvistamaan vanhan, jo olemassa olevan suhteemme luontoon ja ottamaan sen mukaan osaksi arkista hyvinvointia. Myös laulaessa.

Varaa Joululaulukurssi

Joululaulukurssit voidaan suunnitella juuri ryhmällesi ja/tai kohteellesi sopiviksi. Suomeksi, englanniksi tai saksaksi.

www.joululaulukurssi.fi

Credits:

Created with images by Sanni Orasmaa • suju - "winter tree christmas" • jill111 - "winter snow snowing" • schnappi - "fir tree winter christmas" • Annie Spratt - "Present time"

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.