Loading

There is a life outside Ana Belén callado

Què fas quan no ets a la Fundació Pasqual Maragall o el BarcelonaBeta Brain Research Center?

El primer que faig cada dia és treure a passejar al Coco, el meu adorable gos! Sabia que tenir gos és una responsabilitat i que comporta molta feina, però no sabia que m'aportaria tant a canvi! Pels que encara no el coneixeu, podeu seguir les seves aventures a Instagram, al compte @coco_schnauzer_barcelona. Està fet un mini influencer jeje

El que més li agrada és jugar a la pilota les 24 hores del dia :D

A banda de jugar amb el Coco, també jugo a bàsquet amb les meves amigues des de fa 20 anys, tot i que no es nota gaire l'experiència en la nostra tècnica... Ara juguem cada dimecres a una lliga de lleure al poliesportiu que hi ha a sota del PRBB.

Fa dues temporades vam jugar la final de la lliga a la pista principal del Pavelló Olímpic de Badalona!! Vam perdre, però va ser increïble jugar allà i amb dos àrbitres!!!

També m'agrada molt fer scrapbooking (que bàsicament és fer àlbums de fotos molt "cuquis" amb papers, pintures i celos de colors), i planificar viatges constantment... I per suposat, sortir amb la meva família i les meves amigues.

Quin és el lloc on has viatjat que més t’ha agradat?

Hawaii

Vam recórrer 3 illes: Oahu, Kauai i Big Island.

Si pogués teletransportar-me, tornaria a Hawaii. L'any 2016 vaig estar 15 dies a 3 de les seves illes al·lucinant en colors per la gran diversitat de paisatges que té. Vam veure lava brotant al cràter del Kilauea, mil cascades, el Grand Canyon del Pacífic, els escenaris de Jurassic Park i Lost, peixos tropicals i esculls de coral increïbles...

Una pel·lícula (o més):

El Rey León, per a mi (i per al meu germà), és insuperable! Va ser una de les nostres pel·lícules preferides de petits i la veritat és que quan la torno a veure, em continua encantant. Fa uns anys vaig veure el musical a Broadway i l'emoció que vaig sentir aquell dia al teatre és indescriptible!

I si he de decantar-me per alguna més actual, em quedo amb La La Land.

Una sèrie (o més):

Confesso que amb les sèries vaig una mica endarrerida i les veig pràcticament quan ja s'han acabat... Així, al menys, no m'he d'esperar a les noves temporades!

Les dues que més m'han agradat han estat Lost i Breaking Bad.

Un llibre (o més):

Em decanto pels llibres que em fan riure i passar una bona estona, però no tinc un llistat clar dels meus favorits... L'últim que he llegit en aquesta línia ha estat 'Champagne Secrets', una comèdia d'una periodista amb mala sort en l'amor que treballa com a reportera infiltrada en un negoci sospitós... És molt divertit!

També em va agradar molt 'Wonder', i 'El cuento número 13'.

Un grup, cantant o estil musical:

Any doubt?

Sóc super fan de Ricky Martin! Des dels 13 anys que el vaig veure per primera vegada de concert al Palau Sant Jordi, no he deixat de seguir-lo! M'encanta!!!!!

(No us perdeu l'últim videoclip que va estrenar la setmana passada!)

Una cita amb la qual t’identifiques:

No tinc cap cita preferida... Però la primera frase que m'ha vingut al cap, (i que és una mica cutre), és:

Que me quiten lo bailao

L'aplico sovint després de gastar-me els estalvis en viatges jaja

Un record que no voldries oblidar:

No vull oblidar res. Vull poder recordar sempre els moments viscuts amb la meva família i, especialment, els viscuts amb els meus avis. Tenia un vincle tan fort amb ells, que no puc suportar la idea d'oblidar-los algun dia.

Amb el iaio Manel i la iaia Juani, ara fa 5 anys

Un somni personal a realitzar:

Passar-me un any sabàtic viatjant (però no tot l'any, sinó cada dos mesos, per exemple xD) i apuntant-me a mil activitats: ceràmica, pintura, cursos de postres, lettering, cursos d'edició de vídeo i de foto, etc.

Amb aquesta iniciativa volem compartir les aficions i records del personal de la Fundació Pasqual Maragall i el BarcelonaBeta Brain Research Center.

Ves pensant les teves respostes, perquè tard o d'hora et tocarà! La protagonista del proper número serà:

Neus Cadevall

Recupera les anteriors entrevistes:

Credits:

Created with images by Witizia - "landscape field fence wood green nature fields" • DyosEL - "Wallpaper"

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.