Loading

Innostavaa kielten opetusta: digitaalis-taktiilisen pedagogiikan alkeiskurssi 04.-05.01.2019 Rovaniemi

Haluaisitko uusia ideoita opetukseesi? Tarvitsetko vinkkejä digiloikan toteuttamiseen omassa arjessa? Kaipaatko konkreettisia malleja toiminnallisuudesta kielten opetuksessa? Mietitkö, miten pelillisyyden voisi tuoda luontevaksi osaksi kieltenopetusta?

Tule mukaan inspiroitumaan Rovaniemelle digitaalis-taktiilisen pedagogiikan alkeiskurssille 4.-5.1.2019! Koulutuksessa käydään viikonlopun aikana läpi digitaalisen ja toiminnallisen kielten opetuksen pedagogiikkaa koulun arjessa testattujen tehtäväkokonaisuuksien avulla. Pääset tekemään konkreettista materiaalia omaan opetukseesi ja innostumaan iloisessa kollegoiden seurassa. Koulutus sopii kaikkien asteiden kieltenopettajille, kieliä opettaville erityisopettajille, S2-opettajille sekä äidinkielen opettajille kielenhuollon osalta.

Kouluttaja

Koulutuksen järjestää Digiopetus Syyrilä ja kouluttajana toimii vuoden kieltenopettaja 2017 Heini Syyrilä (Parolan yhteiskoulu ja lukio)

Koulutuspaikka

Koulutus järjestetään Sokos hotel Vaakunassa osoitteessa Koskikatu 4 96200, Rovaniemi

Kurssimaksu 290 € (sis. alv 56,13 €) sisältää koulutuksen, materiaalit, aamukahvin, lounaan ja iltapäiväkahvit molempina päivinä. Huom! Osallistujalla tulee olla mukana oma kannettava tietokone (Win / Mac -pelkkä tabletti ei riitä!)

Digitaalisuuden hyödyntämistä opetuksessa.

Koulutuksen aikataulu: Perjantaina koulutus on klo 10-19 ja sunnuntaina kello 9.00-14.45. Lounas nautitaan sopivassa kohdassa puolen päivän kieppeillä ja iltapäiväkahvit hörpätään tekemisen lomassa iltapäivällä.

Kuvia aiemmilta Digitaalis-taktiilisen pedagogiikan alkeiskursseilta.

Ilmoittautuminen: 03.12.2018 mennessä. Ilmoittautuminen on sitova. Koulutus täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huom! Ryhmän maksimikoko 25 henkilöä. Koulutus järjestetään, mikäli määräpäivään mennessä ilmoittautuneita on 15. Koulutuksen toteutuessa ilmoittautuneet saavat koulutusvahvistuksen viimeistään 5.12. Tämän jälkeen osallistujat saavat myös laskun antamaansa laskutusosoitteeseen.

Huom! Selvitäthän ennen ilmoittautumistasi, maksaako koulu osallistumisesi ja kaupungin/kunnan verkkolaskutusosoitteen (OVT-tunnus), sillä kunnat ja kaupungit haluavat ensisijaisesti sähköisiä laskuja ja Digiopetus Syyrilä käyttää nimenomaan sähköistä laskutusta. Laskutusosoitteen voi muuttaa 05.12.2018 asti, mutta tämän jälkeen laskutusosoitteen muutoksista peritään erillinen laskutuslisä. Huom! Jos et ole saanut ilmoittautumisen yhteydessä automaattista Kiitos ilmoittautumisesta -viestiä tai koulutusvahvistusta 06.12. mennessä, ole yhteydessä!

Peruutusehdot: Kurssille ilmoittautuminen on sitova ja tarkoittaa, että osallistuja sitoutuu ilmoittautuessaan maksamaan kurssimaksun 100%. Äkillisen esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa. Osallistuja etsii itse vaihtohenkilön esim. FB-ryhmissä ilmoittamalla. Kun vaihtohenkilö on ilmoittanut yhteys- ja laskutustietonsa paikka ja velvollisuus maksaa kurssimaksu siirtyy hänelle. Sairastapauksessa osallistumisen voi siirtää myös Digiopetus Syyrilän järjestämiin muihin koulutuksiin.

Lämpimästi tervetuloa koulutukseen!

Created By
Heini Syyrilä
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.