Loading

kurkistus Digitaalis-taktiiliseen pedagogiikkaan 4.9.2019 Lahti

Kaipaatko vinkkejä digitaalisuuden ja toiminnallisuuden mielekkääseen hyödyntämiseen omassa opetuksessa? Mietitkö , miten pelillisyyttä voisi tuoda mukaan omaan opetukseen?

Tule mukaan 4.9.2019 klo 12-16 Lahdessa järjestettävään koulutukseen, jossa tutustutaan digitaalisuutta ja taktiilista toiminnallisuutta hyödyntävään pedagogiikkaan. Koulutuksessa osallistujat pääsevät testaamaan hyviksi havaittuja harjoitteita käytännössä ja luomaan muutaman harjoitteen omaan opetukseensa. Koulutus soveltuu asiasta kiinnostuneille opettajille tasosta riippumatta ja erityisen hyvin erityisopettajille. Esimerkkimateriaali keskittyy kieltenopetukseen, mutta on sovellettavissa reaaliaineisiin ja matemaattisiin aineisiin.

Kouluttaja

Vuoden kieltenopettaja 2017, FM Heini Syyrilä.

Koulutuspaikka

Paronin saluunat Kauppakatu 18 Lahti.

Hinta: Koulutuksen hinta on 120 € (ALV osuus 23,23 €) Hinta sisältää koulutuksen ja materiaalin. Hinta ei sisällä tarjoilua.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen 26.8. mennessä. Koulutus toteutuu, jos ilmoittautuneita on 15 henkilöä. Koulutuksen toteutumisesta ilmoitetaan kieltenopetus.fi -sivustolla heti kun vähimmäismäärä on tullut täyteen. Koulutukseen ilmoittautuneet saavat "Ilmoittautumisesi on nyt lähetetty onnistuneesti" -viestin heti ilmoittautumisen yhteydessä. Jos et saa tätä viestiä, ole yhteydessä! Koulutuksen toteutuessa osallistujat saavat lisätietoa sähköpostilla lähempänä koulutusta.

Laskutus: Koulutuksen laskutus tapahtuu sähköisen laskutusjärjestelmän kautta. Mikäli koulutuksen maksaa kaupunki/kunta, selvitäthän ennen ilmoittautumislomakkeen täyttämistä sähköisen laskutusosoitteen (OVT numerosarja), jota kaikki kunnat jo käyttävät. Mikäli koulutuksen maksaa osallistuja, tulee lasku sähköpostin liitteenä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Laskua ei ole mahdollista maksaa osissa. Laskun lähettämisen jälkeen tulleista laskutusosoitteen muutoksista peritään erillinen laskutuslisä, joten ilmoitathan oikean laskutusosoitteesi viimeistään 29.8.

Peruutusehto: Ilmoittautuminen on sitova. Jos osallistuja on syystä tai toisesta estynyt tulemaan koulutukseen, hän voi osallistua Digiopetus Syyrilän vastaavaan koulutukseen myöhemmin tai hän on hän itse velvollinen järjestämään tilalleen toisen henkilön. Koulutukseen ei siis ole listaa varalla olevista. Laskutus siirtyy tilalle tulevalle henkilölle sitten, kun hän on jättänyt oman ilmoittautumisensa sähköpostilla osoitteeseen koulutus(@)kieltenopetus.fi

Lämpimästi tervetuloa koulutukseen!

Created By
Heini Syyrilä
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.