Tokyo Ghoul Animatie-serie

Hallo, ik ben Dilan. Kijk mee met mij naar het boeiend verhaal van Kaneki Ken in de Japanse animatie-serie 'Tokyo Ghoul'.

Tokyo Ghoul

Het verhaal gaat over de onschuldige Kaneki Ken en het speelt zich af in Tokyo, daar wonen de Ghouls. In Tokyo leven er mensen en ghouls, ghouls zijn monsters die precies op mensen lijken, maar die minstens 1 keer per maand een lichaam moeten consumeren om te overleven. Ook hebben zij 'Kagune's' (onmenselijke krachten) die zij gebruiken om zichzelf te beschermen. Natuurlijk heb je dan ook zwakke ghouls en zeer sterke ghouls. Deze serie gaat over Kaneki die verleid word door een vrouwelijke ghoul. Hij weet daar niks van en word bijna opgegeten door haar. Bij het accident word de vrouwelijke ghoul Rize vermoord door een 'ongeluk'. In het ziekenhuis hebben de dokters een expiriment op Kaneki uitgeoefend en zo worden haar organen in de zijn lichaam gestopt. Zo word Kaneki wakker als half-Ghoul half-mens. Iets zeer tragisch in het leven van de jonge Kaneki. Hij leert hierdoor om te leven als mens, omdat hij geen normaal eten meer kan eten en alleen maar mensen door zijn keel krijgt. Zo leert hij als Ghoul te leven en moet hij zichzelf kunnen beschermen tegen al zijn vijanden. De mentaliteit van de onschuldige Kaneki word bijna zijn dood en veranderd hij in een monster om zijn geliefden en zichzelf te beschermen.

Foto van Kaneki toen hij wakker werd met 1 ghoul-eye.
Kaneki krijgt wit haar na zijn trauma en het accepteren dat hij Ghoul is.
Andere 'Tokyo Ghoul characters'
Tokyo Ghoul 2de seizoen poster

Tokyo Ghoul heeft voorlopig 2 seizoenen. Elk seizoen heeft maar 12 afleveringen. Het 3de seizoen zal uitkomen in 2017. Dat is al bijna 2 jaar wachten voor de fans. Gelukkig hebben we de manga nog die elke week word ge-update. Dit word dan later geanimeerd en krijgen de characters stemmen. Japanse stem-acteurs geven toch echt wel dat kippevel effect, omdat zij die dit ook echt serieus nemen en erop worden getraind. Er is ook een Engelse versie maar die is niet zo fantastisch. Hopelijk heb ik jullie overtuigd om deze anime te kijken. Zeker het kijken waard!

Created By
Kaneki Ken
Appreciate

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.