Information Dorset Wish it! Dream it! Do it!

Resa till Old Rectory - Det finns lite olika sätt att ta sig till Dorset. Det kanske lättaste är att åka med flyg till London och sedan ta buss och/eller tåg till Axminster där vi hämtar upp dig och sedan skjutsar till vårt fantastiska hus

Resa från Heathrow till Dorset

Det finns två sätt att ta sig från Heathrow till Axminster där vi plockar upp dig med bil. Det ena är att bara åka tåg och då åker man in till London för att sedan ta tåget. Det andra sättet är att man först åker buss och inte åker in till London utan till en tågstation och därifrån tar tåget.

Heathrow - tåg - tåg- Axminster

Från London Heathrow till London city tar man sig enklast med snabbtåget Heathrow Express. Resan kostar ca.£16 och tar 15 minuter till Paddington Station där man sedan tar tunnelbana till Waterloo. Sen kan man ta tåg från Waterloo till Axminister och priset ligger runt 250 kr.

Heathrow - buss - tåg- Axminster

Man kan också åka bussen som, det är inga SL bussar utan flygbussar, går till Woking och därifrån ta tåget mot Axminster! se bild

Från Gatwick airport!

Först tar du tåg från flygplatsen till Clapham Junction och sedan tåg därifrån till Axminster där vi plockar upp dig för transport till huset The Old Rectory!

The Old Rectory - vårt boende

The Old Rectory är en gammal prästgård och en av de största i England, kan jämföras mer med en liten herrgård. När jag hittade detta fantastiska hus började mitt hjärta slå dubbla slag. Tänk vilka bilder man kan få bara på denna fantastiska veranda, bilden i bakgrunden.

Som på alla mina resor så ingår alla måltider och vi äter dom i huset! Mysfrukost 7.00-9.00 där man kan fortsätta att prata med nya vänner och kollegor. Sängkläder ingår men du behöver ta med egen handduk så glöm inte att packa det.

Åker du med någon du känner som du väldigt gärna vill dela rum med så meddela mig så jag kan placera er tillsammans. En del har svårt att sova, blir lätt störda och en del är stor snarkare som min bror och berätta gärna det för mig så ska jag försöka planera så det blir bäst för alla.

Program & Praktisk info.

Lite beroende på vilka som anmäler sig till denna resa så kan programmet se lite olika ut. Är alla deltagare fotografer som fotar bröllop kommer alla få samma grundschema men fotosessions kommer att delas upp i olika grupper så att inte alla ska trängas framför samma brudpar.

Om det blir en grupp fotografer som, precis som Fredrik, fotar kakor och detaljer, så kommer Fredrik ha den gruppen vid huset och fokusera på det medan vi andra fotar paret ute i vackra miljöer. Sedan har vi alla samtal och genomgångar med Fredrik tillsammans där vi får möjlighet att lära känna nya kollegor.

Fotosessions jag vill genomför under de här dagarna:

  • vid havet och klipporna vid Jurassic Coast, en plats jag har drömt om länge.
  • vid huset med den vackra miljön runt verandan och ängarna. Fredriks bröllopspicknick! En fotosession där båda grupperna av fotografer kan vara med
  • uppe på fälten med havet som bakgrund och drömmen är en svart häst med Mr Darcy som kommer dundrande... vet inte om det går att genomföra men jag ska banne mig försöka
  • Corfe Castle som ligger 45 minuter bort men som jag tror kan bli magiskt

Det här är ännu på planeringsstadiet och jag kommer att uppdatera detta. Självklart kommer vi sedan också anpassa fotograferingarna efter väder. Skulle det finnas möjlighet till magisk solnedgång så kommer vi se till att vara där då!

Created By
Hélena Parmér
Appreciate

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.