Loading

VELKOMMEN HOS WINESTORY HISTORIE PÅ FLASKE...

Velkommen hos wineSTORY.dk - vi skaber historie på flaske! Vores STORY er, at vi er flere passionerede vinentusiaster, som tror på, at gaven i en flaske kan kommunikere langt mere end fotografiet fra en vingård/vinslot. Ideen blev til virkelighed i efteråret 2019 og vi elsker at nørde med at udvælge de helt rigtige vine, som kan kombineres med et humoristisk budskab - altså en sjov etikette! Humor har altid kunnet bruges til at gøre vores hverdag lidt sjovere - og den må meget gerne udfolde sig i godt selskab og en god flaske vin. wineSTORYs vision er en kombination af vores elskede danske humor og en god flaske vin.

NÅR proppen er fjernet møder man vin, champagne, portvin eller andet godt at nyde elle måske bare at slukke tørsten med ... NÅR man giver denne flaske, hvorpå proppen sidder, er det ofte fordi, at der er en hilsen - i form af en historie, som følger med gaven.

DERFOR - pga af historien - skal du vælge en vinflaske som gave fra wineSTORY. Vi har altid elsket humoristiske kort, billeder og slikposer - DERFOR måtte vi simpelthen viderebringe vores kreative tankegang omkring at give en anderledes gave - history på flaske!

SELVFØLGELIG kan du bare give din far, farfar, mor eller måske bedste ven en buket, gryde eller en flaske vin med en helt almindelig etiket - men du kunne SELVFØLGELIG også prøve noget nyt - som at vælge en historie på vores etiket, som passer lige til den personlige gave, som du gerne vil give!

PERSONLIG gave er vores key-word - vi sælger derfor ikke kun vin, champagne, gin eller andre flasker med almindelige etiketter - nej vi sælger lige den historie, som du kunne tænke dig. Du kan vælge mellem vores vine eller andre flasker med vores humoristiske etikker - de er alle fortrykte og du kan meget snart bestille dem straks i vores webshop via linket herunder - eller du kan bestille en endnu mere PERSONLIG historie på din etiket - blot kontakt os! Du kan også købe en historie på flaske - med navn på din vinetiket - ved at vælge produktet PERSONLIG vin og købe det på webshoppen. Kig nærmere på vores produkter i shoppen - de kommer meget snart...

BRANDING ER KUNSTEN AT KUNNE DIFFERENTIERE SIG!

BRANDING! Vi hører det ofte og havde en lille snak om, hvad branding egentlig er for en størrelse, og hvad kan man bruge det til...

Slår man op i ordbogen, finder man forskellige definitioner på branding. Set i en marketingsmæssig perspektiv handler branding helt basalt om, at man forsøger at stemple sit budskab, et logo, virksomhedsværdier eller noget helt andet ind på hovedet på forbrugeren.

Formålet med branding er kort sagt at få forbrugerne til huske din virksomhed - og hvem husker ikke bedre et logo, hvis den sidder på en foræret flaske vin, når man kigger på det, mens man har en stund af nydelse...?

LOGO branding!

Vinens egenskaber, kvaliteter og hvad den passer godt sammen med vil vi komme meget mere ind på!

Følg med her på siden - inde på facebook/instagram, hvor der vil blive publiceret, når nye humoristiske etiketter ser verden. I det hele taget skal du bare følge med, hvis du vil lære mere om vinens verden, helt uden at kede dig.

Er du også en passioneret vin-nørd, så tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev, hvor du løbende vil få gratis viden omkring alskens nyheder og nørderi indenfor vinens verden...

FANTASTISK udsigt inspirerer til nye etiketter 😀

RØD, HVID, ROSÈ - du vælger DIN favorit med en humoristisk etiket! Du kan bestille og handle i vores webshop eller kontakte os for en helt personlig gave!

wineSTORY vil elske at inspirere dig eller din virksomhed lave en personlig etiket - hvis du har en stor begivenhed, som skal fejres og huskes, som en sjov og mindeværdig dag - den store fest, bryllup, jubilæum, firmafest eller lignenede.

Skal I afholde en større event, fest vil vi anbefale, at I bestiller vores TASTERbox efter ønske på nedenstående link... I vil blive refunderet beløbet for kassen, når I bestiller min 48 flasker vin med personlig etikette.

Måske du får en ide, til en sjov etiket 😀 - SKRIV straks til os på info@winestory.dk og kvitterer med en flaske vin! Dog skal etiketten ikke eksistere i forvejen...

Hos os er alle mere end velkomne, om du ønsker en god flaske vin med en humoristisk etiket - en vin, som er personaliseret med en bestemt begivenhed eller måske en etikette, som signalerer jeres virksomheds image!

Vi glæder os til at høre fra dig - ring eller skriv endelig - og er du nu så interesseret, at du bare SKAL købe en flaske god vin med en humoristisk etikette - så er du selvfølgelig også meget velkommen til at besøge vores webshop!

Etiketter fra lørdagshygge til livets events og højtider...
Der er altid en lejlighed til en humoristisk etikette!

HAVE FUN WHILE YOU ENJOU A GLASS OF WINE - alverdens lyde af proppen du trækker :-)

wineSTORY.dk

mail: info@winestory.dk
Kirkebyvej 11, DK - 6852 Billum
📞 21421707
Du er altid velkommen til at SKRIVE til os via linket nedenfor eller direkte på info@winestory.dk
Created By
Powered by GOODsign ApS
Appreciate