Ontwikkelaar domein BI Met een hart voor Gent

Wij zoeken een gepassioneerde en leergierige collega voor ons BI-team!

Samen met je collega’s geef je vorm aan de datawarehouse projecten van Digipolis en maak je totaaloplossingen voor de business van Digipolis en de groep Gent (stad, OCMW, politie, …).

Het doel is de realisatie van een toegankelijk datawarehouse: van ontwerp over ontwikkeling tot implementatie en ondersteuning van de gebruiker. Hieruit kunnen op een eenvoudige manier beleidsondersteunende rapporten opgebouwd worden.

Een uitdaging voor jou?

De oplossingen die je op de bestaande omgeving bouwt zijn correct, gebruiksvriendelijk en performant. Bovendien worden ze gerealiseerd met de bestaande middelen en zijn ze kostenefficiënt.

De fysieke tabelstructuren vertaal je naar logische modellen en je staat in voor de technische realisatie van de fysieke modellen. Verder ontwikkel je de ETL-processen, zorg je ervoor dat de correcte data worden opgeladen in het datawarehouse en bied je de nodige nazorg.

Samen met je collega’s bouw je verder aan de bestaande ontwikkelingsstandaarden en BI visie.

Jij

 • hebt een master diploma of bent gelijkwaardig door ervaring.
 • hebt meer dan 3 jaar professionele ervaring in business intelligence.
 • hebt ervaring in één of meerdere van volgende domeinen: beleid, financieel management, personeelsbeleid, overheidsbeleidsvoering, welzijnswerk, digitale communicatie, onthaal, klantenbeheersystemen en dienstverlening.
 • hebt kennis van business analyse en kan hiervoor terugvallen op een basiskennis van methodologie – bijvoorbeeld voor behoefteanalyse, procesanalyse en organisatieontwerp.
 • beschikt over een goede SQL-kennis.
 • hebt aantoonbare en grondige hands on technische vaardigheden vanuit meerdere projecten met de Microsoft BI Suite (2008R2 of recenter).

Bovendien

 • ben je geïnteresseerd in de ontwikkelingen binnen het brede BI-domein, en binnen de Microsoft BI-suite in het bijzonder.
 • heb je een gezonde drive en neem je initiatief om problemen aan te pakken. Door jouw verantwoordelijkheidszin rust je niet voordat een oplossing voldoening geeft.
 • ben je zeer communicatief en communiceer je helder en vlot op maat van je gesprekspartners.

Wij

 • werken met veel enthousiasme voor een ‘vree wijze’ stad en gaan samen met onze collega’s bij stad, OCMW, politie en brandweer de uitdaging aan om met onze innovatieve IT projecten een onmiddellijke en concrete impact te hebben op de Gentse samenleving.
 • geven onze medewerkers de nodige ruimte om hun talenten en creativiteit te ontplooien.
 • zijn gebeten door IT, werken resultaatgericht en kostenefficiënt.
 • streven naar een doorgedreven technische expertise, sterke sociale vaardigheden, een oprechte betrokkenheid en een correcte professionele houding.
 • hebben extralegale voordelen zoals: werken 2.0, dertiende maand, min. 35 vakantiedagen, maaltijdcheques (€7), een gratis hospitalisatieverzekering voor jou, de partner waarmee je samenwoont/echtgenoot en je kinderen, groepsverzekering, fietsvergoeding, gratis abonnement openbaar vervoer, laptop en gsm.

Helemaal overtuigd?

Solliciteer via jobs@digipolis.be.

We sluiten de inschrijvingsperiode voor deze vacature af op 31 augustus 2017. Is deze uitdaging je op het lijf geschreven en ben je te laat? Bezorg ons dan zeker toch nog je cv en motivatie. Mochten we geen geschikte kandidaat vinden, dan contacteren we je.

Over Digipolis

Foto's: stad Gent en Digipolis ©

Created By
Info Digipolis
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.