Att leva med sina bilder PRISLISTA • 2017 • Fotograf Emy

Titta på dem du älskar, varje dag

Oavsett hur du vill leva med dina bilder så vill jag att ni ska känna er nöjda med er upplevelse från början till slut. Jag har noga valt ut alla produkter jag tillhandahåller. Mina krav är att era bilder skall hålla längre än en digital fil så de lever hos er i generationer. Alla produkter är valda utifrån kvalitet och möjligheten att förhöja känslan i bilden, men också för att vara vackra att titta på hemma hos er. Jag vet ju att era hem är individuella och unika - därför finns olika sätt att personifiera just Er beställning. En fotobok med linne- eller bildomslag, ett collage av era bilder på väggen i modern stil eller en stor förstoring i ram. Allt passar inte alla, men något skall förhoppningsvis passa just Er.

Hur stort passar bakom eran soffa?

Något att tänka på

Storleken har betydelse! En framställning av en bild som verkar stor i handen är oftast rätt liten på väggen. Familjebilder gör sig bättre stora!
Tänk till Före! Redan innan vi ses så kan det vara bra att tänka över klädval - i alla fall om ni vill leva med era ögonblick på väggarna!
Alla gillar ju inte att ha en enda stor bild på väggen, och de flesta väljer ett kollage. Det finns olika varianter att göra dessa, både med eller utan ram och jag hjälper er gärna! Det bästa är att om du vill se hur en bild ser ut i en viss storlek på en viss vägg hemma hos dig så kan jag hjälpa dig. Vi tar bara en bild på väggen och VIPS så kan du se hur en 50x90 art plate ser ut i ert vardagsrum!
Kom ihåg att fundera över hur NI vill leva med just ERA ögonblick. En fil på datorn gör inte sitt jobb med att påminna er om all er glädje och kärlek - och USB blir bara inte snygga på väggen!

Men nu kikar vi på hur ni väljer era ögonblick

Efter fotograferingen så kommer jag hem till er (förutsatt att ni bor inom Göteborg), eller så skicka jag ett webbalbum till er där ni i lugn och ro kan sätta er ner och titta på bilderna ifrån fotograferingen.

Det finns två vägar att gå - Väg 1 är á la carte med val av fotoböcker, tavlor för väggen, art plates (stilrena fotoplattor) samt collage och även digitala negativ men då till ett förmånligare pris än om du väljer bara digitala negativ

Väg 2 väljer du om du bara vill ha alla digitala negativ.

Á la Carte - för dig som önskar produkter OCH filer

Väg 1

Förstoringar

Vackert fotopapper i svart eller i vit ram

20x30 - 400kr

30x40 - 600kr

40x50 - 800 kr

50x70 - 1000 kr

Art Plates*

20x20 - 600kr

20x30 - 800kr

30x30 - 1000kr

30x40 - 1200kr

40x40 - 1400kr

50x70 - 1700kr

70x100 - 2000kr

* Populärt val

Art Plates - Collage

Ibland kanske man inte kan bestämma sig för en bild som man vill ha på sin vägg där hemma och då kan man beställa ett Collage istället.

Jag har tagit fram några snygga varianter på Collage. Och självklart får ni lite rabatt när ni köper ett Collage. Priserna hittar ni på vänster sida av varje Collage

4000 kr
2200 kr
2600 kr
3500kr
2600kr

När ni valt en eller flera produkter så har ni valet att lägga till digitala filer till en förmånlig kostnad*

Ditigalt

Digitala filer för back-up eller framkallning

Alla för webb (Litet format) - 2000 kr

Alla filer - 3500 kr

*Ni måste ha beställt produkter för 4000kr för att detta erbjudandet ska gälla

Inte sugen på en tavla? Välj alla filer högupplöst på USB och välj själv vad du vill göra av era ögonblick.

Väg 2

för dig som endast vill köpa digitala filer - inga produkter

10 stycken filer i digitalt jpeg format i dubbel uppsättning (högupplöst för framkallning samt lågupplöst för delning digitalt) - 1500kr

Alla filer i digitalt jpeg format i dubbel uppsättning (högupplöst för framkallning samt lågupplöst för delning digitalt) - 7000kr

om du bara vill köpa några digitala filer så kostar de 200kr stycket

Några sista ord

Alla dina produkter är specialbeställda. En beställning och kan ej justeras i efterhand. Jag skickar iväg eran beställning direkt för att ni ska få den så fort som möjligt.

Bjud in mor- och farföräldrar till bildvisningen eller alla som kan tänkas vilja göra beställning!

Den vanligaste frågan jag får är - vad brukar dina beställningar hamna på? Mitt svar är - det är väldigt olika. En del väljer en förstoring och 10 eller alla filer, andra väljer vackra tavlor för väggarna hemma och alla filer, då investerar de kanske över 20 000 kronor. Allt beror på vart ni är i livet, hur ni ser på bilder och hur ni önskar leva med era ögonblick. För den som vill dela upp kostnaden så har jag delbetalning i upp till 12 månader räntefritt då jag förstår att allas budget och situation är olika.

Om jag varit otydlig eller om jag har väckt frågor hos dig - hör av dig på det sätt som funkar bäst för dig, facebook, instagram, e-mail, sms... röksignaler? Så rätar vi ut frågetecknen tillsammans.

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.