Loading

There is a life outside anna brugulat

Què fas quan no ets a la Fundació Pasqual Maragall o el BarcelonaBeta Brain Research Center?

Darrerament dedico la majoria del temps a avançar amb la tesis, però intento trobar temps per fer alguna cosa d’esport (m’encanta el Spinning!), desconnectar amb amics, llegint o mirant alguna sèrie.

Quin és el lloc on has viatjat que més t’ha agradat?

És difícil contestar... el viatge a Vietnam al 2016 va ser el primer “mochilero”, el qual per mi ha va ser una experiència increïble; la gent, els paisatges, les olors i, sobretot, absorbir la virtut que tenen de no estressar-se i gaudir de cada moment.

No obstant, també tinc guardat en un lloc molt especial el gran viatge a Japó al darrer estiu. Cada dia era una aventura i endinsar-te en aquest país i la seva cultura tan diferent em va fer que tingui claríssim que tornaré.

Una pel·lícula (o més):

No és la meva preferida, però si recordo amb tendresa el dia que la vaig veure. Recordo anar amb el meu pare a un petit cinema a Vic, el qual ara ja ha tancat, i ser quatre gats a la sala mirant El gran dictador de Charles Chaplin.

Una sèrie (o més):

No soc molt exigent amb les sèries. Les darreres que he vist i m’han agradat han set Narcos, Motel Bates, Vis a vis i la Casa de Papel.

Un llibre (o més):

Últimament no tinc massa temps de llegir. La meva activitat lectora es centra en articles científics i algun manual d’estadística. Tot hi així, sempre que puc intento tenir un llibre a les mans. M’encanten les novel·les policíaques amb un punt de trhiller. Les darreres que he llegit han set:

- La trilogia del Baztán (Dolores Redondo)

- El silencio de la ciudad blanca (Eva García Sáenz de Urturi)

- La veritat sobre el cas de Harry Quebert (Joel Dicker)

Us els recomano!

Un grup, cantant o estil musical:

Tinc la sort d’haver crescut envoltada de música jazz, soul, blues i funk gràcies al meu pare. Però si he de triar una, per mi sempre Amy Winehouse i la cançó; Valerie.

Una cita amb la qual t’identifiques:

Memento vivere (enrecorda’t de viure)

Un record que no voldries oblidar:

No voldria oblidar cada un dels moments viscuts amb els meus pares, sempre m’han inculcat que som un equip i, tot i que petit, els últims anys hem set capaços de guanyar partits complicats.

Un somni personal a realitzar:

El meu cap dóna mil voltes i he canviat de somni mil vegades! Però, finalment em quedo en no penedir-me de res per no haver-ho viscut.

Amb aquesta iniciativa volem compartir les aficions i records del personal de la Fundació Pasqual Maragall i el BarcelonaBeta Brain Research Center.

Ves pensant les teves respostes, perquè tard o d'hora et tocarà! El protagonista del proper número serà:

Oriol Grau

Recupera les anteriors entrevistes:

Credits:

Created with images by Witizia - "landscape field fence wood green nature fields" • DyosEL - "Wallpaper"

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.