Loading

Gravid Ett minne av den fina babybulan

En växande mage och en blivande mamma är bland det vackraste som finns

Oavsett om du mår som en prinsessa eller bara längtar tills graviditeten är över så är det en tid som är rolig att ha kvar på bild. Er lilla guldklimp kommer att vara nyfiken på hur mamma såg ut när hon eller han låg i magen, och när ni i efterhand tittar på era bilder så kommer ni minnas längtan, förväntan och den där pirriga och nästan overkliga känslan. Ett litet barn, ett mirakel, i din mage!

Hur går en gravidfotografering till ?

Gravidfotograferingen kan gärna göras mellan graviditetsveckorna 28-36, när magen är rund och fin men innan den börjar sjunka inför nedkomsten. Men så klart är ni välkommen när som helst under graviditeten - för alla graviditeten är olika och magen kan vara både stor och liten -oavsett i vilken vecka du är i.

Vi fotograferar antingen utomhus för härliga bilder i naturen eller i min studio. Den blivande pappan/ medföräldern och förväntansfulla blivande syskon är så klart välkommna att vara med de ockå. Under fotograferingen finns det fina gravidklänningar att låna om ni så önskar

Pris för gravidfotografering

Upp till 1 timmes fotografering utomhus eller i studio. Lån av gravidklänning. Urval och redigering av era bilder samt ett personligt designermöte där ni väljer ut era favoritbilder.

900 kr

Till min prislista för Produkter

Vill ni veta mer?

Vad roligt! Kontakta mig via formuläret på min hemsidan eller via mail till info@kelasbilder.se. Berätta gärna vilket datum ni väntar er lilla, Om ni önskar studio eller utomhusbilder, om det finns några förväntansfulla storasyskon där hemma och berätta lite om er själva.

Jag ser fram emot att höra av er

Created By
Michaela Edlund
Appreciate

Credits:

Michaela Edlund

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.