Loading

har du mistet energien?

Problemet med våre innebygde batteri i cellene, som omdanner all energier vi bruker.

du har et Cellebatteri som blir oppladet og utladet tusenvis av ganger i døgnet, men det kan bli tappet for mer energi enn det klarer å lade opp!

Hjernen har en egen klokke som bestemmer døgnrytmen din. Optimalt fungerer denne slik at energi kobles opp på dagtid, og ned på kvelden mot midnatt.

Kroppen din skal kobles opp (energien øker) på dagtid, og ned (energien minsker) på natten når vi skal sove.

Når den innebygde klokken er døgnvill får vi en utflating av energinivå. Det betyr at vi hverken kobles opp når vi våkner, eller får god søvn når vi legger oss. Vi kan bli levende zombier som kjemper oss gjennom dagen så godt vi kan. Helt til vi møter veggen skikkelig!

Velkommen til ENERGIKODEN™

for deg som ønsker energien tilbake!

Energikoden bygger på fundamentale prinsipper i energiomsetningen vår. Den går i dybden på hvorfor cellebatteriet ikke lades opp, og hvorfor din innebygde klokke sliter med å koble energinivå opp og ned når den skal.

Den er et vitenskapsbasert samleverk. Basert på gjennomgang av omfattende studier på energisvikt, ny forskning om helse, oppdatert faglitteratur, ekspertuttalelser og klinisk erfaring gjennom 10 år.

Den blir formidlet som kurs for grupper, en til en personlig veiledning, eller online på nett.

Tilbakemelding fra deltakere:
Nytteverdi av materialet: 4,6 av 5 stjerner

«Fin helhetlig framstilling av et totalbilde med mange viktige elementer, som virker sammen i en helhet»

"Helheten er en stor tommel opp! Kommer til å få masse bruk for dette jeg har lært i dag :)"

«Utrolig bra! Nyttig info – det vil synke inn.»

«Syns det var veldig bra, og fin presentasjon av temaet.»

«Bra innhold og godt forklart.»

Hvem har nytte av ENERGIKODEN™?

Du som har gått lenge og følt på kronisk slitenhet, dårlig form, hjernetåke, redusert treningsevne, nedsatt restitusjonsevne, lav kapasitet på aktivitet, men med et ønske om at det må være mulig å gjøre noe!

om ENERGIKODEN™

Materialet er laget for undervisningsformål, personlig veiledning og komplementær behandling. Det er ikke ment som en erstatning for medisinsk hjelp eller til selvdiagnose. Det er et todelt materiale der noe er tiltak som du gjør, mens den andre er selve prosessen.

Du får vite årsakene til lite energi med samspillet mellom binyrer, mitokondrier, stoffskifte, stress og det autonome nervesystemet.

Her finner du reelle årsaker til at cellebatteriet ikke lades opp, og hvordan den biologiske klokken kan tilbakestilles. Det viktigste her er prosessen.

Hvordan få kroppen tilbake til en restitusjon og energiproduserende tilstand.

Det er også en læringsprosess du går gjennom der du blir kjent med egen kropp og funksjon.

Husk: Det du bruker hjernen mest på - er det du blir best på!

Det gjelder også hvilken "tilstand du er i til daglig. Når vi er energitomme, har dårlig søvn og for mye stress skapes det ubalanser i både hode og kropp. Nervesystemet kommer i alarmberedskap, og på et tidspunkt kobles energien ned. Vi har skapt et kunstig skille mellom kropp og sinn, som i praksis ikke eksisterer.

Energi styres av det autonome nervesystemet. Det som hele tiden jobber automatisk med å opprettholde energibalanse i kroppen. Vi kan ha mange faktorer som påvirker denne balansen. Ofte er det skjulte mekanismer vi bare ser symptomene fra, som for eksempel vår ubevisste stressrespons. Det er imidlertid måter å påvirke systemet til å bli mindre følsomt, få mer restitusjon, og få tilbake energi og god søvn. I tillegg som bonus- mindre opplevelse av stress.

Hvordan kan det hjelpe deg?

Du vil få en praktisk og gjennomførbar plan for bedre energi i det daglige. Du vil få lære hvordan du begynner å bygge opp bedre energibalanse. Selv om du i dag føler deg helt utbrent, og hvor du starter når formen bare tilsier sofa eller senga. Du vil bli guidet gjennom en helhet som ser på alle de viktige faktorene for optimal energi og overskudd.

Det er summen av tiltak som gir mer energi og overskudd!

Det betyr at mange prøver å gjøre gode tiltak med kosthold, eller døgnrytme uten å få full effekt av tiltakene. Det kan være andre underliggende årsaker som trenger å sees på, og summen av prosessen er det som bestemmer tempo og grad av bedring.

praktisk info

Materialet er tilrettelagt for salg online, veiledning via Skype, en til en konsultasjon eller gruppeundervisning på bedrift eller klinikk.

Du kan kjøpe ENERGIKODEN online på linken under.

Du får da tilsendt en link innen 24 timer for tilgang til materialet som du kan laste ned eller se online. I tillegg får du livslang tilgang til en lukket Facebook gruppe med supportmateriale, webinarer, privat oppfølging gratis på epost, og rabatt på konsultasjoner om du ønsker det. Du vil bli fulgt i prosessen din på de måtene du måtte ønske, eller trenge hjelp til.

ønsker du personlig oppmøte?

Klinikkadresse: Lysakerklinikken, Strandveien 8 B på Lysaker.

.

  • 4 minutter gangavstand fra togstasjon/ busstopp Lysaker E18.
  • 33 minuter fra Oslo Lufthavn Gardermoen til Lysaker togstasjon med Flytog.
  • Parkeringshus/ plass i gangavstand timepris fra 40 - 60 kr.
FAQ

1. Hva gjør ENERGIKODEN™ så unik?

Energikoden bygger på fundamentale prinsipper i energiomsetningen vår. Den går i dybden til mekanismene bak hvorfor vi får problemer med lite energi, og veien tilbake til et energirikt liv. Den gir svar på underliggende årsaker til at vi sliter med energi og restitusjon.

Cellebatteriet vårt sitter i mitokondriene. Her omdannes energi fra næringsstoffer og oksygen til energimolekyler som skaper spenning på batteriet. Din biologiske klokke har sitt hovedsenter i hjernen, samt klokker på cellenivå.

Den forteller deg hva som er prosessen til mer energi, hvor du starter og hva du bør gjøre videre.

Det finnes mange ulike metoder og protokoller der ute som man kan ha nytte av. De har det til felles er at de setter søkelys på visse deler av løsningen som kan hjelpe, og hvis du har flaks fungerer de på dine problemer.

Jeg ønsket selv å finne all informasjon på et sted, men det stedet fant jeg ikke. I stedet fant jeg en rekke kilder som hver for seg hadde nyttige tips og informasjon. Fra studier, fagbøker, foredrag, kurs og utdanningsinstitusjoner. Der all informasjon er på engelsk.

Det ble en drøm å kunne lage et program som samlet all informasjon på et sted. Med både skriftlig og muntlig materiale på norsk. Samlet på et sted for de som kan ha nytte av det.

2. Hvilken kunnskap bygger ENERGIKODEN™ på?

Den bygger på tilgjengelig vitenskapsbasert kunnskap. Hentet fra studier, fagbøker, oppdatert forskning, foredrag og kurs. Det betyr at du kan gå inn på Internett og søke opp studier og forskning på de fleste temaene i kurset. Kanskje du ønsker å fordype deg i materiale eller vil ha mer kunnskap. Den vil du finne. Eller så er du fornøyd med de praktiske konsekvensene av oppdatert forskning, og bruker tiltakene i praksis.

Noe av materialet bygger på kliniske erfaringer fra klinikker rundt om i verden. Der hypoteser og teorier er testet ut med gode resultater. Her mangler imidlertid gode studier som bekrefter metodene, men nytteverdien av materialet er likevel stor nok i praksis.

3. Hvem kan ha nytte av en ENERGIKODE?

Alle som ønsker å knekke koden til bedre energi! Fra deg som vil lære å vedlikeholde gode energinivå livet ut, til deg som sliter med å komme deg gjennom dagen i dag. Kurset vil ta deg gjennom fundamentale prinsipper for hvordan vi kan skape mer energi og overskudd i hverdagen. Samt hvordan vi kan stoppe "energilekkasjer" som tapper oss for energi.

Prinsippene bak energikoden gjelder således for oss alle, men må selvfølgelig tilpasses hver enkelt sin status. Et av målene med materialet er derfor individuell tilpasning.

4. Er det jeg lærer i ENERGIKODEN™ gjennomførbart?

Ja absolutt. Det kan være utfordrende, men er samtidig enkelt. Det er også grunnen til at den blir presentert som en helsefremmende veileding. Styrken ligger i prosessen, tiltakene og forståelsen for hvordan kroppen din fungerer.

Hvordan setter du kroppen tilbake på lading i en travel hverdag.

For du trenger hjelp til å se sammenhenger, og starte tiltak på rett måte. Protokollen har vært testet ut hos Functional Diagnostic Nutrition gjennom 20 år med over 12000 klienter i USA. Prinsippene er overført i ENERGIKODEN™ og oppdatert i takt med ny forskning og studier.

Ønsker du mer informasjon om dette kan være noe for deg:

Ring tlf. 922 506 17 eller SMS, så ringer jeg deg tilbake.

ENERGIKODEN™ åpner opp for nye deltakere i 2021

Med energirik hilsen Tor Strømsnes, FDN-P

https://www.functionaldiagnosticnutrition.com/about-us/

koden til energi og overskudd kan knekkes!

Søker du informasjon om binyretretthet?

Velkommen til Binyre universet!