ProPolis books Kuća u kojoj rastu magične knjige

logično i magično!

Ko smo mi?

ProPolis books je izdavačka kuća namenjena deci i onima koji rade s decom. U našim knjigama kriju se mnoge tajne, a u našem imenu najmanje dve! POLIS u središtu imena znači grad. Propolis i male vredne pčele – tu je veza već potpuno jasna! :)

Mnoge predivne knjige nastanile su se u ProPolis books-u! One su naši dragi prijatelji, članovi porodice i komšije. U našem polisu sada stanuje više od stotinu knjiga! Neke smo mi birali, a neke su odabrale nas! :)

Naše knjige namenjene su svim uzrastima

Početnicima – onima koji tek otkrivaju šarenilo knjiga!

Predškolcima, koji mogu da istražuju svet uz pomoć interaktivnih, kreativnih i edukativnih knjiga.

Školarcima, koje će osvojiti životinje, znameniti ljudi, zmajevi, vile, čarobnice, bake gangsteri, junaci grčkih mitova i epske fantastike i mnoštvo drugih!

Tinejdžerima – za koje smo pažljivo odabrali pregršt futurističkih, duhovitih, putopisnih knjiga, kao i onih koje im bivaju saputnici u samoispitivanju i odrastanju. :)

Ne zaboravljamo ni edukatore! Posebnu pažnju poklanjamo vaspitačima, učiteljima, bibliotekarima – svima onima koji rade sa decom i za decu. Neki naslovi namenjeni su specijalno njima – uz pomoć njih mogu da poboljšaju i osavremene svoj rad i da omoguće deci da kroz igru uče i da uče igrajući se. :)

  • Pisci naših knjiga su osvajači najprestižnijih književnih nagrada u svojim zemljama. Njihove knjige prevedene su na brojne jezike i rasprodate u milionskim tiražima širom sveta.
  • Neki od njih su: Dejvid Valijams, Majkl Morpurgo, Dorota Terakovska, Erik Karl, Aleksandar Mekol Smit, Andžej Maleška, Seli Gardner, Mino Milani...

Šta je naša misija? :)

Mi verujemo u to da će dete koje čita odrasti u osobu koja misli – zato nam je važno da deca uz naše knjige postavljaju pitanja, traže odgovore, razvijaju kreativnost, stvaraju, pronalaze, izmišljaju, razmišljaju, igraju se, smeju i čine svet boljim mestom. :)

Svoj polis izgradili smo 2005. godine na temeljima ljubavi prema deci i knjigama, a naša misija je da u njemu izgradimo veliko igroučilište i naselimo ga malim zaljubljenicima u igru, učenje i istraživanje. Mališanima u našem gradu želimo da pridružimo i one malo veće, kao i one (kao bajagi) odrasle, koji se bave najlepšim poslovima na svetu, u kojima se ostaje večno mlad i celog života igra i uči sa mlađima. :)

Volimo da knjige budu najbolji drugovi dece, koji ih ohrabruju da budu maštovita i kreativna. Zato su naše knjige interaktivne, a mnoge od njih inspirisale su nastanak interaktivnih radionica, koje naš kreativni stručni tim stvara sa decom i edukatorima.

Evo kako izgledaju naše radionice!

Mnogo radoznalih okica inspiriše nas iznova i iznova...

Gde se nalazimo?

  • Naš čarobni kutak nalazi se u SC „11. april”, na adresi Autoput 2, 11 070 Novi Beograd.
  • A izgleda ovako:
  • Ovde možete svratiti da se družimo, igramo i zajedno pročitamo poneku knjigu. :)
  • Možete nam i pisati na imejl info@propolisbooks.com :)
  • Ili nas pozvati na broj: +381(11)2600 190

Odškrinite vrata našeg magičnog polisa!

U njemu može da se nastani svako ko voli decu, istražuje, smeje se i postavlja pitanja. :)

Vidimo se !

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.