Loading

Varsågod och sitt Blomus presenterar utomhuskollektionen STAY

Sedan 1961 har Blomus producerat design för att göra din utomhusmiljö mer njutbar. Nu har det tyska designföretaget satsat stort och lanserar sin första kollektion av loungemöbler, i design av kaschkasch, en tysk designerduo baserad i Cologne.

Namnet på kollektionen är Stay och den består av en loungestol, en dagbädd, en puff, kuddar och ett flyttbart sidobord. Möbler med hög komfort och flexibilitet som gör din terrass eller trädgård till ett underbart ställe att hänga på.

Slappa i solen med STAY

Anledningen till att Blomus valt att lansera en loungestol och en dagbädd är för att du ska kunna välja mellan att ligga, breda ut dig eller sitta, medans du solar, läser eller avnjuter en drink i absolut komfort. Om du behöver mer mys så innehåller kollektionen en fyrkantig puff, vars storlek gör den passande både som fotpall och extra sittplats.

Kaschkasch har tagit idén om bekvämlighet i beräkningen vad gäller minsta lilla detalj, kollektionen innehåller därför kuddar tillverkade i samma textilier som möblerna, sköna kuddar som ger ryggen och huvudet vila.

Hållbara material

Loungekollektionen är tillverkad i hållbar vattenavvisande textil, som torkar snabbt och kan stå emot de flesta väderlekar. Tack vare den traditionella tyska noggrannheten, så har Blomus också tagit fram ett täckande skydd för hela kollektionen Stay.

Vad är en lyckad möbelkollektion utan ett litet, funktionellt bord som kan flyttas runt dit du behöver det? Därför har kaschkasch designat ett runt bord, tillverkat i pulverlackerad aluminium.

Stay presenteras i färgerna grått, vitt och kolfärgade toner, vilket gör att kollektionen smälter in i den naturliga miljön, oavsett om det är en grönt prunkande trädgård eller en öppen strandtomt.

Produktinformation / Stay

STAY SIDOBORD

Mått: H: 45 cm / Ø: 40 cm

Material: pulverlackerad aluminium

Färger: Warm Grey, Magnet, White

Pris: 1769:-

STAY Loungestol

Mått: H: 75 cm / W: 60 cm / L: 120 cm

Färger: Stone, Coal, Cloud

Pris: 3599:-

STAY Dagbädd

Mått: H: 25 cm / W: 120 cm / L: 190 cm

Färger: Stone, Coal, Cloud

Pris: 8459:-

STAY Puff

Mått: H: 32 cm / W: 60 cm / L: 60 cm

Färger: Stone, Coal, Cloud

Pris: 1199:-

STAY Utomhuskudde

Mått: W: 45 cm / L: 45 cm

Färger: Stone, Coal, Cloud

Pris: 549:-

STAY Utomhuskudde

Mått: W: 30 cm / L: 70 cm

Färger: Stone, Coal, Cloud

Pris: 689:-

Vill du bli återförsäljare av flera av Europas ledande varumärken inom inredning och design?

HAPPYNEST förser både fysiska butiker och e-handeln med skräddarsydda helhetslösningar och produkter där design, funktion och hållbarhet är i fokus. Kontakta oss idag på telefon 019-10 76 70 eller mejl kundtjanst@happynest.se för mer information om hur vi kan hjälpa just dig och din butik.

Created By
Happynest Marknad
Appreciate

Credits:

Blomus