Lieve Meike & Oeds, Deze zomer staat jullie nóg een groot avontuur te wachten

St. Aegtenkapel

te Amersfoort

De St. Aegtenkapel is een intieme en sfeervolle middeleeuwse kapel. De kapel ligt aan de stadsgracht in het historisch hart van Amersfoort. Door de centrale ligging in Nederland, de intieme ruimte en het sfeervolle interieur is het een geliefde trouwlocatie.

https://www.dnls.nl/sint-aegtenkapel-amersfoort-1693.html

Hoeve Sparrendam

Te Hoevelaken

Hoeve Sparrendam - even buiten Amersfoort - is een rustig gelegen trouwlocatie in het hart van Nederland. Uitgestrekte weilanden, slingerende landweggetjes, houtwallen en boomgaarden vormen een romantisch decor voor jullie grote dag. Binnen zijn de houten gebinten, de fraaie bar en de oude haard natuurlijke sfeermakers.

Mooi weer? Dan is het terras dé plek voor het aansnijden van de bruidstaart, een champagnetoost of een ontspannen buitenreceptie. Geniet van een barbecue of outdoor diner tussen de fruitbomen terwijl de kinderen spelen op de grasvelden rond de hoeve. En ‘s avonds combineer je gewoon het beste van binnen én buiten. Lekker rustig praten in de tuin, swingen op live muziek in de hoeve of ontspannen aan de bar: zo beleven jullie en alle gasten een onvergetelijke dag!

https://sparrendam.nl/huwelijk/

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.