Loading

INVEST IN YOUR MEMORIES LOVE*FAMILY*KIDS

Wat leuk dat er interesse is om samen met mij te werken aan prachtige herinneringen die voor altijd blijven bestaan.

INVESTERING

Jullie shoot een moment die om jullie en jullie alleen gaat. Even tijd maken voor jezelf & elkaar. Ik vind het belangrijk dat ik net iets meer ben dan alleen maar jullie fotograaf. Ik vind het leuk om jullie een beetje te leren kennen en dat vertaalt zich naar foto's die laten zien wie jullie echt zijn. Tijdens de shoot zal ik jullie persoonlijke vragen stellen en opdrachten geven. Soms zijn dit grappige vragen of opdrachten, soms zal het ook wat intiemer voelen. Ten alle tijden hou ik rekening met jullie gevoel en waar jullie je prettig bij voelen. De shoot zelf zal daardoor voelen als een gezellige ontspannen bijzondere belevenis. Het eindresultaat : Prachtige foto's vol van emotie in lichte frisse kleuren & stoer zwartwit.

Ik hou van simplicity en weten waar je aan toe bent:

Marlies Photography is in heel Nederland te boeken.

Prijzen zijn inclusief btw en exclusief reiskosten van 0,20 ct per kilometer vanaf Winterswijk

Optioneel bij alle pakketten:

Foto's op USB in luxe geschenkverpakking

Mini album

You will forever be my always..

Wat doe ik aan bij een fotoshoot?

Het meest belangrijk is kleren aan te doen die comfortabel zitten. Zachte tinten zijn erg mooi op foto's. Liever grijs, spijkerstof, zachtroze dan spierwit. Mix&Match is leuk, maar pas op dat het niet te gestyled is. En voor papa's en mama's een extra tip: Maak de haren van de meisjes niet te netjes. Liever losse haren dan strak ingevlochten.

Raad je aan om buiten foto's te maken of toch de studio?

Foto's in de studio raad ik alleen aan voor maximaal 2 kinderen. Mijn studio is een daglichtstudio aan huis en heeft maar beperkt ruimte. Voor 1 kindje is het absoluut prachtig om in de studio foto's te maken. Met 2 kinderen kan het ook nog goed. Maar met meer kinderen en zeker volwassenen ga ik naar buiten. Daar kunnen we ons vrijer bewegen en zie ik sneller "echte" emoties. Twijfel je tussen in de studio foto's maken of toch buiten? Kijk dan goed naar mijn foto's op mijn website, facebook of instagram en kies op basis daarvan wat je het meest mooi vindt.

Kunnen we alle gemaakte foto's krijgen?

Wanneer ik foto's heb gemaakt, lever ik altijd de mooiste selectie op digitale hoge resolutie. Het is niet mogelijk om elke gemaakte foto te leveren. Elke geleverde foto is door mij nabewerkt zoals je ook op mijn website ziet. Ik wil niet dat minder charmante foto's jullie herinneringen verstoren. Ik ga echt voor kwaliteit en niet voor kwantiteit.

Hoelang duurt het voordat de foto's klaar zijn?

Tussen de twee en drie weken stuur ik alle bewerkte digitale foto's toe op hoge resolutie.

Stel dat het slecht weer is, wat doen we dan?

Bij slecht weer gaat de shoot niet door. Ik plan om die reden altijd twee afspraken in.

We hebben nog zoveel meer vragen...

Ik kan mij voorstellen dat er nog veel meer vragen zijn, bel of mail mij gerust. Geen vraag die te gek kan zijn als het gaat om jullie fotoshoot.

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.