Loading

Fiskeskole 2018 På Nord Kringen gård i Stjørdalselva

Mitt navn er Patrick Gimmestad Emblem og i 2018 blir det nok en gang fiskeskole på Nord Kringen Gård i Stjørdalselva! Dette er et 3 dagers kurs som vil bli tilpasset hver enkelt, om du er helt nybegynner eller har fisket mye med flue etter laks tidligere.

Jeg har fisket med flue siden jeg var 8 år, og har lang erfaring innen fluefiske og spesielt laksefiske som er min store lidenskap. Allerede som 15 åring ble jeg sertifisert fluekasteinstruktør og har hatt mange kastekurs opp gjennom årene til tross for min unge alder. Jeg har siden jeg først kom hit til Nord Kringen i 2012 fisket og guidet her hvert år. Jeg kjenner hele strekningen ut og inn, så du vil ha ekstra gode muligheter for å fange den store blanke junilaksen i løpet av disse dagene. Klikk på linken nedenfor for å se presentasjonen av meg på Guideline sine sider!

Nederste strekket på valdet ved Hengebura
Nord Kringen Flornes

Nord Kringen laksevald ligger 30 km fra Stjørdal sentrum, og er et av de sikreste laksevaldene i Stjørdalselva. Valdet disponerer 3,5 km med elv, med fiske på begge sider. Det er varierende høler og stryk som gjør dette til en spennende fiskeplass som fisker godt under alle vannstander. Valdet har 2 båter disponibel for å kunne fiske fra den andre siden. Nord Kringen ligger på topp 4 av valdene i Stjørdalselven og har tidligere nesten ikke vært mulig å få fiskekort på. Dette er en helt unik mulighet til å få fiske på dette utrolige valdet, samtidig som man blir en bedre laksefisker og fluekaster. For mer informasjon om valdet, besøk deres facebookside!

Kleivhølen
Kursplanen

Jeg kommer til å tilpasse kurset etter hvilket ferdighetsnivå den enkelte deltager har, og det vil passe både for nybegynnere og viderekommende som ønsker å utvikle sine kunnskaper om laksefiske og forbedre kasteteknikken. Når du har meldt deg på vil jeg ha en tett oppfølging i forkant av kurset for å kartlegge akkurat hva du ønsker å få ut av kursdagene. På denne måten kan vi på en mye bedre måte tilrettelegge opplegget til akkurat dine ønsker og behov. Jeg kommer til å bo sammen med dere gjennom hele oppholdet, og på den måten få en tettere oppfølging gjennom dagene. Vi kommer til å trene mye på kasteteknikken, men siden kursdagene blir holdt midt i primetime for tidligfiske etter den store blanke Juni laksen, vil det naturligvis bli lagt opp til mest mulig fiske. Jeg vil starte med å se gjennom utstyret til hver enkelt slik at dette er tilpasset på en skikkelig måte før vi starter. Kurset har avtale med Jan Sakshaug sport AS i Stjørdal med tilbud kun til kursdeltagerne på utvalgte Guideline utstyr, og det vil bli muligheter til å reise ned til butikken for å handle inn det man måtte ønske. Gjennom dagene vil jeg gå mellom alle deltagerne for å hjelpe dere aktivt i elva fra morgen til kveld med både guiding og flue/snørevalg og andre spørsmål som kommer opp.

Praktisk informasjon

Vi bor i eget 250 år gammelt hus på gården som har mye fiskehistorie på veggene. Det er ferdig oppredde senger, kjøkken med alle fasiliteter og bad med dusj og badstue. Huset ligger rett over veien for elva og Heimhølen som er en spennende høl på middels til liten vannstand. Huset ligger på gårdstunet til Nord Kringen Gård som er innredet med prosjektor til eventuelle fotballkamper eller andre programmer, egen pub og hjemmebrygget øl som brygges på gården (Øl er ikke inkludert i kursprisen). Om det er kursdeltagere som kommer med fly til Værnes blir det satt opp transport.

Mat vil ikke være inkludert i prisen, men jeg vil kjøpe inn mat til en skikkelig grillkveld i Holmhølen. Alle deltagere må ha betalt fiskeavgiften og desinfisert utstyret før man går i elva. Desinfisering blir gjort på gården, så det er ikke nødvendig å få gjort dette før man kommer.

Kurset arrangeres i uke 26
Velkommen til fiskeskole!

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.